Bu benim uzmanlik alanim maglum herb*kolog oldugum icin Sorunuzun sorma sebebiniz gelen yorumlar diye düşünmekteyim aslinda sorunuzun cozumu de belli anlatin ogrenirler ama sorun sizin zannetiginiz gibi bir sorun degil sorun okudugunu anlamama zaten bu sorunun cozumu de o kadar basit degil hele bide okudugunu anlamayan birine paralel evreni anlatmak birde bütün bunların üstüne yarı cahillikge eklenince bu benim gibi alanında uzman bir herb*kolog için bile cozulemez bir sorun
Google a bilgisayardan girin 1 dolar kaç tl yazın 8,70 yazan kısmı seçin sağ tık yapın incele ye basın sonra bir ekran açılacak ve o ekranda mavi yer işaretlenecek orada 8,70 yazan kısma 2 kere tıklayın 1 yazın enter diyin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dolar 1tl oldu pc alinmaz artık bundan 10 sene once 10 kurus 1 dolardi ekonominin içine ettiler
Aşırı haklısınız
Evet ben hakliyim ama sizin bunu soylememeniz gerekiyor siz habercisiniz tarafsızlığınızı korumanız lazım
Bey efendi yine haklısınız ama ben paralel evren ne bilmeyen adamlarla ne yapacağım bir taktiğiniz var mı
Bu benim uzmanlik alanim maglum herb*kolog oldugum icin Sorunuzun sorma sebebiniz gelen yorumlar diye düşünmekteyim aslinda sorunuzun cozumu de belli anlatin ogrenirler ama sorun sizin zannetiginiz gibi bir sorun degil sorun okudugunu anlamama zaten bu sorunun cozumu de o kadar basit degil hele bide okudugunu anlamayan birine paralel evreni anlatmak birde bütün bunların üstüne yarı cahillikge eklenince bu benim gibi alanında uzman bir herb*kolog için bile cozulemez bir sorun
Vallaha benim Kayseri’de ki evde cannabis var o bile bana bu görüntüyü gösteremez
Görüyorsunuz işte bey efendi
Torbacın iyiymiş seriden adres sal kardeşim lazım olur
Google a bilgisayardan girin 1 dolar kaç tl yazın 8,70 yazan kısmı seçin sağ tık yapın incele ye basın sonra bir ekran açılacak ve o ekranda mavi yer işaretlenecek orada 8,70 yazan kısma 2 kere tıklayın 1 yazın enter diyin
Uffff bu sistemin bug u
Doları 1 tl yapmak 1 saniyeye bakar. Bilale TL den 1 sıfır attırırsan olur sana 1 tl
Hayal mi görüyon?
Paralel evren e göre konuşuyorum?
Hayaller Paris