Alışveriş & Hediyeler Bu gün doğum günüm, bana ne hediye alırdınız? vesvesex Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl @KızlarSoruyor allah razı olsun ya 25 xper çok işime yaradı baya eliniz bol davrandınız yarısını alın 25 xperi ben napıcam bari sağa sola dağıtim herkes faydalansın 😂 Bu gün doğum günüm, bana ne hediye alırdınız? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Mutlu yıllar, teknolojik bir şey alırdım 1 1 Yorumla vesvesex +1 yıl Teknolojik olursa kesin hoşuma giderdi 👌🏽
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. #SelamGençlik 🍀🍀Pastane kurabiyesi 😅😅Kutlu olsun 👏👏#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀 1 2 Yorumla vesvesex +1 yıl Teşekkür ederim sabah sabah iyi olur du ☺️ Yorumla tuba-sueda +1 yıl Çayın yanında tatlı ve tuzlu tabi 😅 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara 🎈🎁🎂 ne istersen o hediyeyi alırdım 😄 1 2 Yorumla vesvesex +1 yıl https://www.hizliresim.com/akr4qwz304 bin tl cik 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😱😱😃😃 Yorumla
__SimonDiyorKi__ Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tüm hayallerinin hayırlısı ile gerçekleşmesi ümidiyle kardeşim.. Nice hayırlı güzel senelere 1 1 Yorumla vesvesex +1 yıl İnşallah en çok buna ihtiyacım var Yorumla
i_ayda Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aaa aynı gun dogmusuz😄 doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere 🥳 1 2 Yorumla vesvesex +1 yıl Teşekkür ederim sende mutlu seneler yaşa inşallah ☺️ Yorumla i_ayda +1 yıl Teşekkür ederim 😇 Yorumla
GereksizModlar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl araba hemde uzaktan kumandali 1 1 Yorumla vesvesex +1 yıl Ondan var ya Yorumla
Düşlerimden_Düştüm Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Almazdım, doğum günün kutlu olsun asdfgs 1 2 Yorumla vesvesex +1 yıl Neden? Yorumla Düşlerimden_Düştüm +1 yıl Yani tanımadığım insanlara hediye almam genelde 🤨 Yorumla
pentin Takip Et Master Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 433 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsuuunn 🎉 1 1 Yorumla vesvesex +1 yıl Teşekkür ederim 🥳 Yorumla
mikimouse2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bilmem ki çiçek alırdım not yazıp 1 2 Yorumla vesvesex +1 yıl Ay teşekkür ederim 🙏🏼😂 Yorumla mikimouse2 +1 yıl Ben teşekkür ederim 🙏😊 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Nice mutlu yıllara 1 1 Yorumla vesvesex +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Mubarek olsun kanks 1 1 Yorumla vesvesex +1 yıl Amin cümlemize 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mutlu yıllar, teknolojik bir şey alırdım
Teknolojik olursa kesin hoşuma giderdi 👌🏽
#SelamGençlik 🍀🍀
Pastane kurabiyesi 😅😅
Kutlu olsun 👏👏
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Teşekkür ederim sabah sabah iyi olur du ☺️
Çayın yanında tatlı ve tuzlu tabi 😅
Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara 🎈🎁🎂 ne istersen o hediyeyi alırdım 😄
https://www.hizliresim.com/akr4qwz
304 bin tl cik 😂
😱😱😃😃
Tüm hayallerinin hayırlısı ile gerçekleşmesi ümidiyle kardeşim.. Nice hayırlı güzel senelere
İnşallah en çok buna ihtiyacım var
Aaa aynı gun dogmusuz😄 doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere 🥳
Teşekkür ederim sende mutlu seneler yaşa inşallah ☺️
Teşekkür ederim 😇
araba hemde uzaktan kumandali
Ondan var ya
Almazdım, doğum günün kutlu olsun asdfgs
Neden?
Yani tanımadığım insanlara hediye almam genelde 🤨
Doğum günün kutlu olsuuunn 🎉
Teşekkür ederim 🥳
Bilmem ki çiçek alırdım not yazıp