Alışveriş yaparken sizin için beğeni mi önemlidir ihtiyaç mı?

İkisi bir arada olmalı. Beğendiğin için ihtiyacın olmadan alırsan bunun adı israf. Dünyada artık bu kadar ısrafı kaldıracak hal kalmadı. Beğenmeden de alırsan giymiyorsun o da israf oluyor. Ez cümle ihtiyaç artı beğeni birlikte olmalı. C şıkkı.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İhtiyacıma göre yaparım genelde. Ama ihtiyaçlarımı beğenerek yaparım. Beğenmediğim bir şeyi ihtiyacım olsa da almam. Başka yerlere bakarım.
Beğeni önemlidir..
Beğenmediğim hiç bir şeyi almam..
İhtiyaç dahilinde bile olsa, yine de gezer dolaşır beğendiğim markanın ürününü alırım.
Keşke sadece ihtiyacım olanları alsam. Genellikle beğendiğim ürünleri gereksiz olsa bile toplar gelirim
Artık ihtiyacına göre alırsın. Bu zamanda alabilirsen
İhtiyacım önemlidir zaten ihtiyacımı aldığımda da memnuniyet ve beğeni duygum ortaya çıkıyor.
Bu devirde beğendiğini direkt alabilen kolay yoldan para kazanıyordur
beğendiğim şeye ihtiyacımın olduğunun farkına varıyorum :)))
İhtiyaç için gidiyorum daha fazla şeyler alıyorum beğendiğim için
Beğendiğim şeye ihtiyacım varsa veya ihtiyacım olan şeyi beğendiysem alırım
Beğendiğim her şeyi tabi ki de alamıyorum ama ihtiyacım varsa ve beğendiysem alırımm
İhtiyaçlarımı belirleyerek alışveriş yaparım ama onlar dışında bir şeyler beğenirsem de alırım
İhtiyacıma göre alışveriş dışında her şeyi israf olarak görürüm. Dünya da hiç üstü başı olmayan ve hâlâ açlıktan ölenler var.
İhtiyacım olanı alırım hele bu devirde israf hiç olmamalı
İhtiyacıma göre alışveriş yaparım. Her beğendiğimi alsaydım banka hesabım ağlıyor olurdu. :D
İhtiyaçtan fazlasını almam. Sevdiğim, hoşuma giden bir şeyi ihtiyaç olursa alırım.
Her şeyin fiyatı öyle uçmuş durumdaki gerçekten almak için ihtiyacım olması birinci öncelik ikinci öncelik de Vakıfbank kartlarıma kampanya yapması
İhtiyacım olmayan birşeyi neden be geneyim ki
Beğendim diye ihtiyacım olmasa neden alayım aa çok güzelmiş der gecerim
ilk başta ihtiyaçlarımı alırım sonra beğendiğim şeyleri
Özellikle teknolojik şeyler alıyorum merak ediyorum sırf denemek için alıyorum beğendiğim teknoloji ürünleri kaçırmıyorum
Alışveriş yapmak rahatlatıyor beni
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş