Hangi motor daha iyi / hangisini almalıyım?

Başlangıç olarak alırsan bunlardan birini kafaya geçirirsin motoru viteslide nadir kullandım diyorsun alıcağın max 250cc olmalı başlangıç olarak birde kullandığın yere göre bir motor al şehiriçi kullanacaksan ona göre bi motor al bunlar sana sıkıntı başkan ben aktif olarak kullanıyorum
Çok haklısın ama vitesli motorda tecrübem az yoksa aktif olarak 5 yıl scooter kullandım. Bunlar güçlü makineler ama agresif değiller sürüş modları yumuşak ve geneli 3 farklı sürüş moduna sahip. Ben cafe racer ve scrambler motor istiyorum onuda bu 3 firma yapıyor orijinal olarak başka seçenek kalmıyor.
Scooter ile vitesli motorun tepkimesi bir olmuyor ama kral güçlü scooter kullanabilirsin ama vitesliye geçince sanki boyut atlamış gibi oluyorsun scoter kullanması kolay aç Kontağı devam et viteste debriyaj devir kontrolü vites geçişleri düşüşleri bunları uyumlu kullanmalısın aksi taktirde agresifleşebilir
Evet bu konuda katılıyorum sana. Bu yüzden bu motoru kullandığım zaman ilk önce boş arazide tam gün eğitim yapacağım. Kalibrasyon için hemen trafiğe çıkmak zaten gereksiz tehlikeli olur.
Boş arazide yapmaktansa bir hoca yardımı ile çalışman lazım bu motorlar ileri sürüş tekniği gerektiren motorlar üstelik ağırdır dengelemen lazım yüksek hızda virajı almasıda zor olur aksi taktirde motorun altından bacağını kırman da bi olasılık eğitim almadan asla trafiğe çıkma usta şakaya gelmez şeytan işi bu meret
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Pek motordan anladığım söylenemez ama 3’ü de iyi gözüküyor..
Aralarından bir seçim yapmak gerekirse 2. Sıradaki görsel göze biraz daha güzel geliyor
2 nömre
2...
Evet 2 numara olan Triumph ve bu tarz motorlarda çok başarılı çok güzel bir tercih. Teşekkür ederim
Ducati olsun da model faeketmez
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş