1. ler eskş zaten 2. lerde beyaz olan ölüm makinesi aynısı bşzde var ve 1000lik bir makine alttaki 125lik herkesin bir tarzı var. Ben tabiki bindiğim için racing seviyorum :):)
racing candır. 2 yi seçtim burdan. ama ducati panigale 1299 hastayım o motor. no honda cbr 1000rr ne yamaha r1 nede başkası. ducati dedin mi akan sular duruyo bende.
Ilk motor icin fazla bu gosterdiklerin ordan burdan kullandigin motorlarla alttaki aletleri kullanamassin ki kullansanda hakkini veremessin tabi yinede sen bilirsin ben aslinda bu ise baslayali baya oldu ama ilk motorum falcondu onuda dogru durust surmedim binmeyi ogrendim aradada nadiren turlardım en aktif şu bir senedir suruyorum cbr 250yi aldigimdan beri yani
Bu iki cafe racer da honda cb 125. Yani halinden eser yok ama motor bloğu aynı. Zaten kafamda mz ya da cb125 alıp motorun her tarafını kesip biçmek var. Malzemeleri de ebaydan hallederim. Şu 1000 ccler gösterim için. 250 cc ile falan alırım. Ve bu anlattığım motorları suremezsem maskara olurum. Bırakta süreyim abla.
125-250 tabiki surersin butcen vaktin vs varsa caferacer cok havalı bir tarz bence o motora görede ekipman alirsan tadindan yenmez benim hayalimde cafe racer bir motor ve ona uygun ekipmanlar bile var :D ama dedigim gibi 600-1000cc ss motorlar ciddi motorlar riske gerek yok
Ya ben bir türlü anlamıyorum. Mesela bizim bir abi var. Gsx 1000 var bu adam o motorla piste giriyo ist parka. Şehir içinde de scooter kullanıyo. Olması gerektiği gibi. Biri daha var R1 var altında piste falan nadir giriyo ama adam apaçi yavaş gitmiyo uçuyor. Tehlikeli tamam ama bunu da anlıyorum çünkü adam hız seviyo. Ama 50 tane keko tanıyorum ne piste girer ne teker yapar ne hızlı sürer altında 1000rr var. Ulan madem scooter gibi sürecen niye oyle motor alıyorsun. Ayrıca hep şey derler burada eğer depoya eğiliyosan hiç bir araba seni geçemeyecek. Yani 250 cc ss ye biliyosun. Çok şekilsin yatmışsın motora yanından audi hop diye geçiyo koyuyo adama. O yüzden ben bı ss alırsam gitmesi lazım
250cc ss den sayilmiyor zaten onlar giydirilmis sadece ustunede yatmiyorsun zaten bir yzf nin oturusu cok agresif oda zaten gereksiz buldugum bir motor ama cbrde oyle motorun ustune yatcak kadar egilmiyosun gerekte olmuyor :)) eşimde 600rr var sehir icinde bir r6 bir gsxr 600 kawa ninja 636 vs gore cok daha rahat kullanışı sehirler arasi yolda baya basiyor sehir icidede gayet iyi gidiyor ama surekli hizini 200 barajinin ustunde tutamiyorsun insanda kafa kalmaz zaten hemde musait olmayabiliyor ama bastigi zamanda iyi gidiyor 2009dan beri motor suruyor 600rrda benim 250 ile beraber gecen sene aldik 1000 mi 600 mu derken ben 600 dedim tecrubeli olmasina ragmen ss cok farkli bir tarz riske girmek istemedim iyide oldu piste cikmasada bence hakkini veriyor Maşallah diyelim o kadar konustum adama bisey olmasin :D
En İyi Cevaplar