Alışveriş & Hediyeler Alışverişte tercihiniz siyah zeytin mi, yeşil zeytin mi? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Markete gittiniz, ikisini de almayacaksınız, birini alacaksınız diyelim. Hangisini alırsınız? Alışverişte tercihiniz siyah zeytin mi, yeşil zeytin mi? Cevapla Alışveriş Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Zeytin sevmiyorum 1 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 378 cevap paylaştı. Genel olarak zeytinden pek haz etmem ama illa birini seçecek olursam yeşil derim 2 0 Yorumla
Angoralı06 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Siyah zeytini tek geçerim. Yeşil zeytinin turşu gibi geliyor tadı 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Kirmizi biberli ile ızgara yapılmış yeşil zeytini çok severim. 1 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Yeşil tabiki birde biberli olursa offff üzerine limon bir kilo yerim artık 😂 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Zeytini hiç sevmediğim için hiçbir çeşidini almıyorum 😀 1 0 Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl yeşilbiberli tercihen ajs 2 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Tercih sebebi diyorsun xjd Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı. Her ikisinide cok seviyorum 😋😋 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Hani bana o akşam okuyacaktin fatiha kandirildimm Yorumla flaneurx +1 yıl Ben onu unutmuştum ki😂😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl verilen sözde durmak gerek :D Yorumla
canlibomba1 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Yeşiiilllllll siyah yaramaz 1 3 Yorumla canlibomba1 +1 yıl Yani siyah yerken "ne bu ya b. k mu yiyom" dersin Yorumla 8matador1180 +1 yıl Sen öyle mi diyon xd Yorumla canlibomba1 +1 yıl Evet ama siyah yemiyom Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Siyah zeytin hiç yiyemem yeşil zeytin tercihim 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Siyah bazen turşu yeşil zeytin 🫒 aldığımda olur 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Siyah zeytin seviyoum 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 302 cevap paylaştı. Yeşili tercih ederdim 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. Edremit usulü yeşil zeytin 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Siyah , etli ve hafif acı zeytin 🤤 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 549 cevap paylaştı. Siyah 1 0 Yorumla
biçiçekalasınbeablam Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl siyah zeytin kolondur yeşili şömine filan 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 821 cevap paylaştı. Siyah zeytin alırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Zeytin sevmiyorum
Genel olarak zeytinden pek haz etmem ama illa birini seçecek olursam yeşil derim
Siyah zeytini tek geçerim. Yeşil zeytinin turşu gibi geliyor tadı
Kirmizi biberli ile ızgara yapılmış yeşil zeytini çok severim.
Yeşil tabiki birde biberli olursa offff üzerine limon bir kilo yerim artık 😂
Zeytini hiç sevmediğim için hiçbir çeşidini almıyorum 😀
yeşil
biberli tercihen ajs
Tercih sebebi diyorsun xjd
Her ikisinide cok seviyorum 😋😋
Hani bana o akşam okuyacaktin fatiha kandirildimm
Ben onu unutmuştum ki😂😂
verilen sözde durmak gerek :D
Yeşiiilllllll siyah yaramaz
Yani siyah yerken "ne bu ya b. k mu yiyom" dersin
Sen öyle mi diyon xd