Alışveriş & Hediyeler İnternetten en son neyi satın aldınız? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Ben kulaklık satın aldım, inşallah hemen bozulmaz :D İnternetten en son neyi satın aldınız? Cevapla Kulaklık Soruları Satın Alma Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
yuppiyyyyask Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Birisine aldırmıyordm ama artık aldirmiyorum çünkü aylardır konuşmuyorum 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl yanlış oldu herhalde, ne satın aldınız diyorum ben :) Yorumla yuppiyyyyask +1 yıl Birine söylüyorum alıyo😀 Yorumla yuppiyyyyask +1 yıl Satın Yorumla yuppiyyyyask +1 yıl Bilmiyorum ya aman yanlış oldu.. Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Laptop soğutucu için USB güç kablosu aldım bonuslarımı kullanarak yani bedavaya geldi 😂👌 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 354 cevap paylaştı. Bir tane oyun satın aldım. İndirimdeyken yakaladım. 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Hatırlayamadım çoğu ihtiyaçlarımı internetten alıyorum. 1 0 Yorumla
Gülnurmmn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Tablet almıştım heyecanla bekliyorum gelmesini hala ses seda yok 1 0 Yorumla
Haki-yineyeniden Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Deri ceket😅mevsimi değil ama ileriyi düşünerek aldım 1 12 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ya giyemeden ölürsen :d Bana hediye et dsf Yorumla Haki-yineyeniden +1 yıl Canın sağ olsun ederim😄küçük beden ama Yorumla 8matador1180 +1 yıl benim bedenim de küçüktür sorun olmaz xd Yorumla Haki-yineyeniden +1 yıl XS olur mu? Yorumla 8matador1180 +1 yıl boy kilo kaç onu söyle xd Yorumla Haki-yineyeniden +1 yıl Neye lazımdı😃? Sana hediye edecez ya ceketi Yorumla 8matador1180 +1 yıl e tamam seninkine göre kendiminkini hesap edeceğim işte olur mu olmaz mı diye xd Yorumla Haki-yineyeniden +1 yıl Yok ya tek akıllı sendin dimi😂😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Nasıl yani? Boy ve kilonu öğrenip başka ne yapabilirim söyler misin bi xd Yorumla Haki-yineyeniden +1 yıl Merakını giderirsin😆 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Tamam gidermeyeyim :)) Yorumla Haki-yineyeniden +1 yıl 🙊🙊 Yorumla
Sykoformore Takip Et Xper 6 Yaş: 70 , eic 98% +1 yıl Yemek siparişi sayılıyor mu 😅 1 6 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Sen sayılmasını istiyor musun :D Yorumla Sykoformore +1 yıl O da online sonuçta 😂 gerçi ben Amazon’dan da yağ, un, pirinç almış insanım sanırım yemek üzerine hep 😅😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Çöle sipariş geliyor mu xd Yorumla Sykoformore +1 yıl Geliyor geliyor bilumum kargo şirketleri sağolsun artık baya kaynaştık 😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Çöl kıyafeti de giyiyorlar mı xd Yorumla Sykoformore +1 yıl Tabi tabi şıkır şıkırlar bir görsen 😜 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 457 cevap paylaştı. Yildizli gece lambası 1 0 Yorumla
m Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ev için bir şeyler almıştım 1 0 Yorumla
Leydiii04 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Elektrik süpürgesi vizyonsuzluğun böylesi jsjdjd 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 419 cevap paylaştı. Duş Jeli aldım 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 370 cevap paylaştı. Ayakkabı aldım 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 12,9b cevap paylaştı. Protein tozu 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tuz lambası 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 978 cevap paylaştı. Kitap serisi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Birisine aldırmıyordm ama artık aldirmiyorum çünkü aylardır konuşmuyorum
yanlış oldu herhalde, ne satın aldınız diyorum ben :)
Birine söylüyorum alıyo😀
Satın
Bilmiyorum ya aman yanlış oldu..
Laptop soğutucu için USB güç kablosu aldım bonuslarımı kullanarak yani bedavaya geldi 😂👌
Bir tane oyun satın aldım. İndirimdeyken yakaladım.
Hatırlayamadım çoğu ihtiyaçlarımı internetten alıyorum.
Tablet almıştım heyecanla bekliyorum gelmesini hala ses seda yok
Deri ceket😅mevsimi değil ama ileriyi düşünerek aldım
ya giyemeden ölürsen :d Bana hediye et dsf
Canın sağ olsun ederim😄küçük beden ama
benim bedenim de küçüktür sorun olmaz xd
XS olur mu?
boy kilo kaç onu söyle xd
Neye lazımdı😃? Sana hediye edecez ya ceketi
e tamam seninkine göre kendiminkini hesap edeceğim işte olur mu olmaz mı diye xd
Yok ya tek akıllı sendin dimi😂😂
Nasıl yani? Boy ve kilonu öğrenip başka ne yapabilirim söyler misin bi xd
Merakını giderirsin😆
Tamam gidermeyeyim :))
🙊🙊
Yemek siparişi sayılıyor mu 😅
Sen sayılmasını istiyor musun :D
O da online sonuçta 😂 gerçi ben Amazon’dan da yağ, un, pirinç almış insanım sanırım yemek üzerine hep 😅😂
Çöle sipariş geliyor mu xd
Geliyor geliyor bilumum kargo şirketleri sağolsun artık baya kaynaştık 😂
Çöl kıyafeti de giyiyorlar mı xd
Tabi tabi şıkır şıkırlar bir görsen 😜
Parfüm sipariş verdim en son.
Yildizli gece lambası
En son kıyafet almıştım.
Ev için bir şeyler almıştım
yemek sipariş ettim ya
Güneş kremi aldım
Vücut losyonu, şampuan.
En son saç boyası almıştım.