Alışveriş & Hediyeler En son internet üzerinden neler satın aldınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Belki bir kaç site önerisi alabilirim🤔Ben Trendyoldan yine her zaman ki gibi gömlek satın aldım🙂 En son internet üzerinden neler satın aldınız? Cevapla Trendyol Soruları İnternet Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_Fearlesss_17 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Gamesir aldım ama kullanmıyorum öyle kaldı ortalıkta satıcağım letgoda 😄 1 0 Yorumla
taylan7676 Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 38% +1 yıl Zeytinyağı sıvı sabun bulaşık mak deterjanı pantolon gömlek okuma amaçlı kitap 1 0 Yorumla
Omeryldrm94 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Derbiye hazırlık yaptık bol bol Fenerbahçe marşı dinledim 😂 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 667 cevap paylaştı. Kıyafet ya da ayakkabı alıyorum... 0 0 Yorumla
yüreğigüzeladam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Çanta aldım geldi 1 1 Yorumla yüreğigüzeladam +1 yıl Amazondan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gamesir aldım ama kullanmıyorum öyle kaldı ortalıkta satıcağım letgoda 😄
Zeytinyağı sıvı sabun bulaşık mak deterjanı pantolon gömlek okuma amaçlı kitap
Derbiye hazırlık yaptık bol bol Fenerbahçe marşı dinledim 😂
Avva online sitesinden ayakkabı aldım.
gömlek ve t-shirt aldım.
Kıyafet ya da ayakkabı alıyorum...
Spor ayakkabı memnunum
Çanta aldım geldi
Amazondan