Alışveriş & Hediyeler En son internetten ne satın aldınız? Thermion Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 En son İnternetten ne satın aldınız? En son internetten ne satın aldınız? Cevapla İnternet Soruları Satın Alma Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
PainterPANDA Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl En son aynı gün içinde 13-14 siparişim oldu geçen hafta. Bu siparişlerin en sonu bornozdu sanırım ya da parfüm seti. 0 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 48 , eic 60% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 503 cevap paylaştı. Ofis koltuğu için ortopedik minder siparişi verdim. 1 0 Yorumla
EdiLayn Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Neler almadım ki isteyene link atabilirimBütün birikimini içine ettim 0 5 Yorumla masöryalçın +1 yıl Ne aldın Yorumla EdiLayn +1 yıl @masöryalçın elbiselerr ayakkabılar Yorumla masöryalçın +1 yıl Nerde link Yorumla EdiLayn +1 yıl @masöryalçın bu sadece birihttps:/// www. modacelikler. com /urun/mavi-askisi-baglamali-yirtmacli-midi-elbise-s Yorumla masöryalçın +1 yıl Link açılmadı ama güzel oldugunu tahmin ediyorum Yorumla
hayalllerdebiter Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl aşk satın aldım inandım sevdim satilikmis öğrendim sonra onu satın aldım 0 0 Yorumla
_-gökyüzü-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Arkadaşıma doğum günü hediyesi ama henüz eline ulaşamadı tabi bir kaç güne gitcek inşallah 🙄 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl Ya harddisk ya da Bluetooth kulaklık ikisinden biri olsa gerek 🤔 0 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Bir şey almadım internet faturası ödedim internet bankacılığından 😏 0 0 Yorumla
Hacııı_AGA Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 72% +1 yıl Interneti güvenmiyorum O yüzden hiçbir şey 0 0 Yorumla
midnigtramblerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Pijama takımı ve eşofman takımı 0 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Şimdi düzleştirici almayı planlıyorum 🤔 0 0 Yorumla
Berfin__18 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ... yorumsuz. 3 1 Yorumla heygeorgegrg +1 yıl hahaha Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 796 cevap paylaştı. Ayakkabı.. 0 0 Yorumla
taytayko1 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Terlik 0 2 Yorumla Bilebilelatex +1 yıl Pazardan alsaydin veya calsaydin😂 Yorumla taytayko1 +1 yıl @Bilebilelatex güzel yok ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
En son aynı gün içinde 13-14 siparişim oldu geçen hafta. Bu siparişlerin en sonu bornozdu sanırım ya da parfüm seti.
Ofis koltuğu için ortopedik minder siparişi verdim.
Neler almadım ki isteyene link atabilirim
Bütün birikimini içine ettim
Ne aldın
@masöryalçın elbiselerr ayakkabılar
Nerde link
@masöryalçın bu sadece biri
https:/// www. modacelikler. com /urun/mavi-askisi-baglamali-yirtmacli-midi-elbise-s
Link açılmadı ama güzel oldugunu tahmin ediyorum
aşk satın aldım inandım sevdim satilikmis öğrendim sonra onu satın aldım
Arkadaşıma doğum günü hediyesi ama henüz eline ulaşamadı tabi bir kaç güne gitcek inşallah 🙄
Ya harddisk ya da Bluetooth kulaklık ikisinden biri olsa gerek 🤔
Bir şey almadım internet faturası ödedim internet bankacılığından 😏
Sucuk bağırsağı aldım 😊😊😊
Interneti güvenmiyorum O yüzden hiçbir şey
Pijama takımı ve eşofman takımı
Dun aksam ☺️bir kaç elbise
Şimdi düzleştirici almayı planlıyorum 🤔
Bardak aldım
Arac temizleme ve bakım seti
Kuksa aldim geçen hafta
İnternetten yemek söylemiştim galiba 🙄
Boş bir umut