Alışveriş & Hediyeler Fiyatından dolayı almaktan vazgeçtiğiniz neler oldu? selinbiricik3 Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Fiyatından dolayı almaktan vazgeçtiğiniz neler oldu? Fiyatlar aşırı yüksek maalesef Fiyatından dolayı almaktan vazgeçtiğiniz neler oldu? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bııırrt Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl markette cips alırken düşünüyorum 10 lira olmuş ya artık marketlerin kendi cipsini falan alıyorum sakız 50 kuruş olmuş almıyorum artık 0 0 Yorumla
Golgeharamileri91 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yol arkadaşım filmini izleyenler bilir, nelerrrr nelerrrr 😅😅😅 0 0 Yorumla
kacanhollandali Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl VR gözlük ve nespresso makinesi. €350'ya kahve mi içilir arkadaş. 0 0 Yorumla
boraboraozmen Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Valla en son samsung s22 den vazgectim 33000 olmus 0 0 Yorumla
senabennnn Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Dyson airwap 0 1 Yorumla senabennnn +1 yıl Airwrap mk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
markette cips alırken düşünüyorum 10 lira olmuş ya artık marketlerin kendi cipsini falan alıyorum sakız 50 kuruş olmuş almıyorum artık
Yol arkadaşım filmini izleyenler bilir, nelerrrr nelerrrr 😅😅😅
VR gözlük ve nespresso makinesi. €350'ya kahve mi içilir arkadaş.
Valla en son samsung s22 den vazgectim 33000 olmus
Ev almaktan vazgeçtim 😄
Dyson airwap
Airwrap mk
Saysam bitmez
Kitap