Bekarken durumları hiç iyi değildi, almancıya gelin gidecek diye evlendi ailesi kızın aklına girdi yani kimin ne olduğunu biliyoruz çok şükür :d
Giyim tarzı olarak hala iyi değil bunun maddi durumla alakası yokmuş onu anladım 🤷♀️ evindeki elektronik ev aletleri, iphone hariç bize lüks gelecek şeyleri de yok klasik Türk evi eşyaları vs.
Giyim tarzı olarak hala iyi değil bunun maddi durumla alakası yokmuş onu anladım 🤷♀️ evindeki elektronik ev aletleri, iphone hariç bize lüks gelecek şeyleri de yok klasik Türk evi eşyaları vs.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Benim ilcemin yarısı Almanya Avusturya Belçika gibi ülkelerde yaşıyor
Dogrudur kanka benim eşimin de neredeyse tüm ailesi, akrabası orada.
8 bin € maaş alan amcası var 2 tane çocukları da dahil hepsi huawai tel kullanıyo. Yengeler falan hiç gösteriş seven insanlar değil. İnsandan insana iyi ki fark var demiş ya şairin biri aynen öyle yani
Kimin ne olduğunu biliyorsan neden parmakları çenemizi yoruyoruz ki. Buldum buluşturcum olmuş işte.
Kanka haklısın valla keşke sormasaydım hemen korumaya çalışmışlar bana da kıskanç demişler.
Abi ondan sonra twitterda atıp tutuyolar almancı görgüsüzlüğü diye. Her almancı görgüsüz demiyorum bu arada ama sezon gelince atılan twitleri görürsün.
Görmim yaa 🤣🤣
görgüsüzlük tabi onun çapı o kadar yapacak bir şey yok. Kendini nimetten sayıyordur şimdi.
Neden kendini onunla kiyaslama icine girdin ki bunu kime soylesen kiskaniyo musun der sana
neyse ki maddi durumumun ondan daha iyi olduğunu bilmiyorlar işte :) onun parası buraya gelince değerli olabilir. ben babamın evinde de gördüm her şeyi halâ da görmeye devam ediyorum şükür.
Sonradan görme deniyor.
Bazıları da sonradan görmeleri koruyor🤣
Demek ki onlar da sonradan görme. 🤣
Allah'ıam şükürler olsun soğan ekmek yiyorum cok sukur
Kalitesiz insan deyince onu örnek gösterebilirsin. Aynısından tanıdığım çok fazla kişi var
Burada bu soruyu sorarak aslında onu ne kadar kıskandığını gösteriyorsun
Ne yapalım ki gıybet mi
ay öf birde böyle gorgusuzleri korumanız yok mu ne kıskanması be beni ve ailemi sürekli stalklayan, her storyime ilk bakan, hiç gezemiyorum ya diye hayiflanan birini mi kiskanicam? buraya gelmek bir sürü para diye koz evlendi evleneli tr'ye gelmedi 2 tane cocuk dogurdu ailesi cocugu canli görmedi aynej kanka kiskaniyorum ben tamam.
Kardeşim ne koruması yahu
Senin aklın karışmış
Git kendi hayatına bak ne milletin giyimine evine bakıyorsun sanane 😂
Ben asıl sizin gibileri anlamıyorum
Bırak kızı ya seni ilgilendirmez isterse görgüsüz olsun sa na ne
KS'da yorum yapan ünsüz bir düşünür abimiz demişti ki demekki bunu diyenler de sonradan görme 😂 bence haklı başka açıklaması olamaz bb
Bu durumun seni rahatsız etmesi hatta burada sorman ve onay araman daha garip bir durum bence
İyi de görgüsüz insanlar hiç sizi rahatsız etmiyor mu? Ben yerin dibine girmesinler diye laf da sokamıyorum jdjd
Etmiyor
Demek ki adı üzerinde daha önce böyle imkanları olmamış
Ve bunları elde ettiğinde sevinçli ya da daha iyi hissediyor
Onun adına sevin boş ver
Canım haklısın bak o konuda hak veriyorum. Elbette her insan mutlu olsun her istediğini alabilsin ama bunu insanlara göstermenin ne manâsı var?
Görümcem 10 sene olmamış evleneli, ben evlendiğimde o da salonunun eşyalarını değiştirdi 0'dan.
Koltuk takımı, halı, tv ünitesi, sehpalar, tablolar
Biz bunu sosyal medyadan görmedik ama evine oturmaya gittigimizde gördük. Ben bundan bahsediyorum yani.
Bende alıyorum mesela şükür her ay ev tekstili, mutfak için araç gereç (tabak, bardak vs) gözüme ne hoş geliyorsa
Kozmetik ve giyime harcadığım parayı saymıyorum bile.
Benim anlatmak istediğim aslında şu neden yeni bir şeye sahip olduğumuzda onu insanların gözüne soka soka paylaşıyoruz ki?
Atıyorum gezmeye gittik, üzerimizde giydigimiz yeni kiyafet olabilir ama onu ozellikle bunu aldim bugün diye paylaşmak tabiki GÖRMEMİŞLİK
gece gece bu mu dert oldu içine
eve geldim uyku moduna hazirlanirken story izliyordum öyle gördüm kanka jsjs
kimde para cok olursa cok harcar emin ol sende oyle olurdun yüksek para kazansaydın
yüksek paralar kazanıp harcamadığımı kim söyledi :) ben parayı elinde sıkıca tutmayı bilen cimri zenginlerdenim :) bunun için de elhamdülillah diyorum. kendimi işimizi kuruyoruz, daha öncesinde durumumuz iyiydi. daha rahat seyahatler yapabilmek için iş değişikliği yaptık :) kendimize ait gayrimenkullerimiz, arsa ve tarlalarımız var daha da sayayım mı? :)
sana göre pahalı orada pahalı değilki
Farkındayımm orada en çok elektronikler uygun ve avrupada yaşayanlar bu konuda şanslı. Alabildikleri için zengin olmuyorlar, anca buradaki kerizleri kandırıyorlar zenginiz cakası atarak.
Orada bir iphone'u kasiyeri de alıyor, akademisyeni de, iş adamı da
aynen arabada aynı yanı üzme kendını :)
doğruu orada emlak çok pahalıymış ve gıda. akrabalarımdan duyumlarıma göre.
oki okadar pahalı neden gelmıyorlar buraya antırıkot burada et alış verişi yap 2 bin tl tutar tavuk olmuş 50 100 tl oki okadar pahalı gelsınler buraya
Kuzum bu kiskanclik ne?
Ay öf asıl kıskanç yazanlar ne kadar boşsunuz.
Ben mi kıskancım ak
Madem ben kıskancım o zaman bu görgüsüz neden benim anneme, ablama kadar stalklıyor?
Allaha şükür anadan babadan gördüm ben.
Onun aldığı şeyleri istesem alabilirim ama sırf millete hava atmak olsun diye değil.
Ben birikimlerimi eşimle iş kurmak için yaptım şükür.
Sonradan görme işte
Birileri kıskanmış gibi görünüyor 😊
ay öf birde böyle gorgusuzleri korumanız yok mu ne kıskanması be beni ve ailemi sürekli stalklayan, her storyime ilk bakan, hiç gezemiyorum ya diye hayiflanan birini mi kiskanicam? buraya gelmek bir sürü para diye kız evlendi evleneli tr'ye gelmedi 2 tane cocuk dogurdu ailesi cocugu canli görmedi aynen kanka kiskaniyorum ben tamam.
Kızma şampiyon herkesin kendi hayatı ne yaşarsa yaşasın boş ver
Sonradan görme olunca öyle oluyorlar maalesef. Bir komşumuz vardı kadın geldiği yeri unuttu milletin yaşantısını beğenmez oldu şimdi
Onu da savunmadım mecazi anlamda söyledim ama sen ciddiye aldın
kusura bakma kötü niyetli yazmadın belki ama cidden burada görüş paylaşan yüzde 80 kiskanmissin dedi buraya yazdigima bin pişman oldum. sezon bi acilsin buraya almancı gorgusuzlugu diye yazmaya gelirler tekrardan:)
boş ver sen milleti sen kıskandığın için değil sadece insanlığını kaybetmiş birini göstermek istedin İnsan oğlu parayı görmesin yeter ki değişmesi an meselesi olur
Görmemiş işte ne yaparsın
Bende öyle diyorum öyle deyince de kıskanmışsın diyolar dhshd kıskanmam için anadan babadan görmesi, anadan babadan zengin olması lazım.
Sal ipini gitsin be
Evet görgüsüzlük
Yazık ya sen bi de ona sor garibim
Kıskanmışsın acık.
Hikayeleri instagramdaki allahimnasipetme sayfasina düşecek cinsten kanka neyini kiskanayim? Kizi gelin evi programina cikartsalar yeridir ama he