Alışveriş & Hediyeler En son kime, ne hediye aldınız? AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor En son kime, ne hediye aldınız? Ben kız arkadaşıma kitap almıştım :) En son kime, ne hediye aldınız? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 341 cevap paylaştı. Bonsoir!Kardeşime aldım saat, bir tık tuzluydu ama öhm olsun sevdi bayağı :') . <3 0 0 Yorumla
aykutPlus Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Kardeşime aldım. O da Monopoly tarzı bir oyundu. 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Anneme anneler gününde (ki doğum günü ile 1-2 gün fark var) her iki günü de kapsayacak şekilde güzel bir çay takımı almıştım. Bambu kaşıklı bambu altlıklı şık birtakım 😊 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. Kendime kitap hediye ettim.. 🍀🍀#OZamanEtkileşimBaşlasınn 💗💗#OZEB 💗💗 0 0 Yorumla
HayalettBiri Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl En son kime ne hediye aldığımı unuttum. Uzun zaman oldu sanırım 😃 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Bugün askerden bir arkadaşıma pasta getirttim dhjfdh hediye sayılırsa 😅 0 0 Yorumla
galadriel0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Erkek bir arkadaşımıza doğum gününde topluca 1 hediye aldık 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yakın bir arkadaşıma istediği şirin bir kalemi almıştım 🐰 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 850 cevap paylaştı. İş yerindeki bir arkadaşa dönüştürücü kablo hediye ettim. 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeğenime en sevdiği küçük arabalardan almıştım. Onun mutlu olduğunu görmek dünyalara bedel 🥰 0 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeğenime, 23 Nisan da oyuncak araba seti ve peluş ayı almıştım. 0 0 Yorumla
laledevrinde Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sokakta ki kediye yaş mama almıştım bir de bir çocuğa dondurma aldım, çocuklara ve kedilere her şeyimi verebilirim. 0 0 Yorumla
RoxanaRojin Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 92% +1 yıl Ilk ve son hediyelerim hep kitap olsun benimde 0 0 Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 355 cevap paylaştı. Anneme porselen baharatlık seti almışke 0 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Anneme ipek gömlek aldım anneler gününde. 0 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Anneler gününde anneme en son hediye aldım :) 0 2 Yorumla evapo0 +1 yıl Saçma sapan yorum niye? Yorumla evapo0 +1 yıl Normal insan yok cidden Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Anneme anneler gününde robot süpürge aldım. 0 0 Yorumla
SsuǝɹdʞnɔnʞK Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl En son anneme ev aldım. Anneler günün de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bonsoir!
Kardeşime aldım saat, bir tık tuzluydu ama öhm olsun sevdi bayağı :') . <3
Kardeşime aldım. O da Monopoly tarzı bir oyundu.
Anneme anneler gününde (ki doğum günü ile 1-2 gün fark var) her iki günü de kapsayacak şekilde güzel bir çay takımı almıştım. Bambu kaşıklı bambu altlıklı şık birtakım 😊
Kendime kitap hediye ettim.. 🍀🍀
#OZamanEtkileşimBaşlasınn 💗💗
#OZEB 💗💗
En son kime ne hediye aldığımı unuttum. Uzun zaman oldu sanırım 😃
Bugün askerden bir arkadaşıma pasta getirttim dhjfdh hediye sayılırsa 😅
Erkek bir arkadaşımıza doğum gününde topluca 1 hediye aldık
Yakın bir arkadaşıma istediği şirin bir kalemi almıştım 🐰
İş yerindeki bir arkadaşa dönüştürücü kablo hediye ettim.
Yeğenime en sevdiği küçük arabalardan almıştım. Onun mutlu olduğunu görmek dünyalara bedel 🥰
Yeğenime, 23 Nisan da oyuncak araba seti ve peluş ayı almıştım.
Sokakta ki kediye yaş mama almıştım bir de bir çocuğa dondurma aldım, çocuklara ve kedilere her şeyimi verebilirim.
Doğum günü için kız arkadaşıma
Ilk ve son hediyelerim hep kitap olsun benimde
Kardeşime akıllı saat aldım
Anneme akıllı bileklik aldım
Anneme nevresim takımı
Anneme porselen baharatlık seti almışke
Eşime hava fritözü aldım.
Anneme ipek gömlek aldım anneler gününde.
İş arkadaşlarıma, özel bir hediye...
Eski kız arkadaşıma kolye
Anneler gününde anneme en son hediye aldım :)
Saçma sapan yorum niye?
Normal insan yok cidden
En son anneme hediye almıştım.
En yakın arkadaşıma bluz almıştım
Anneme anneler gününde robot süpürge aldım.
En son anneme ev aldım. Anneler günün de
Kız arkadaşıma saat
Anneme aldım.
En son anneler günü
Kız kardeşime
Hatırkıyamadım 😃
Anneme kolye
Anneme gül ve tatlı almıştım
crop aldım
Almadım
Parfüm almıştım
İzmirin neresi