Biri vardı ismini bi yıldıza vermiştim, hediye kutusu falan gelmişti görseldekinin aynısı üstelik, güzel bi doğum günü hazırlıyordum, yemek, müzik, çardak tül süslemeleri, havai fişeğinden kırmızı halısına kadar güzel bi organizasyon olucaktı her şey hazırdı lakin olmadı, siz en son kime ne hediye aldınız peki :) ?
Aslıda kırıldığımız nokta istememesi ve ya böyle yapması değildi, bir kez bile dinlememesiydi, insan birden çok sevilince napacağını şaşırıyor belki de, ne kazandı bilmiyorum ama kaybettiğine değsin bence
Sadece dinlemediği kırıldığımı belirttim kötü temennim yok asla olmadı, olmaz da ayağına taş değmesin, hakkımda helal ama bıraktım evet saygı baki kalmalı
Ya şöyle bişey, kolay kolay hayatıma birini alan biri değilim, aktif biriyimdir arkadaş ortamım sosyal aktivitelerim çoktur ama aşk konusunda seçiciyim sevdim mi tam seviyorum, uzak ve ya yakın mesafe ilişkisi ne olursa olsun tek kişiye bağlı kalabiliyorum, tüm düşünceler haliyle onun da benim de mutluluğuma odaklanıyor, aman yüzü gülsün, aman bişeye kızmasın, mutlu olsun derken kendim paramparça oluyorum, öyle günü birlik kaçamak ilişkilerin adamı olmadım hiç, belki de bu yüzden kaybettik olmuyor yani bu Çağın adamı değiliz gibi iyi olmak yaramıyor sevmiyorlar böylelerini toksit bi ilişki içinde kaybolup kötü adama aşık olurken iyi adamlarla sadece dertleşiyorlar kötü bi durum değil mi?
Konuşacak çok şey var, çok tartışmalarına girdim, onu haklı çıkartıcak çok sebepler sundum kendime, asla umudumu yitirmedim, hani anlatsam ancak bu kadar olur dersin, ama olmuyormuş, o yüzden konuşmanın gereği var mı bilmiyorum 🤷♂️
2 yıl önce eski sevgilime bileklik kupa bardağı ve kitap almıştım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sevgilimin kardeşlerine annesine falan bileklik takı yapmıştım, yanıma gelmişti hediye alacağını biliyordum benim de param yoktu o dönemde o yüzden kendim bir şeyler yapıp hediye etmek istedim 🌸
En İyi Cevaplar