Alışveriş & Hediyeler Yaz alışverişi için ne kadar bütçe ayırdınız? AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Her şey çok pahalı :D Sizin yaz alışverişi için bütçeniz ne kadar? Yaz alışverişi için ne kadar bütçe ayırdınız? Cevapla Alışveriş Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bütçem yok yani genelde de öyle kış, yaz vs bütçesi yapmam kıyafet için. Sadece ihtiyacım neyse onu alırım bazen olmasına rağmen de almam. 0 0 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bütçe ayırmıyorum, gözümün gördüğünü beğenirsem alırım. 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yaz alışverişi diye bişiyim yok ki. d güneş alerjim var bi ona harcarım dlddldodk 0 0 Yorumla
kurbaasever Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 76% +1 yıl Ayırmadım çünkü param yok sjsj sponsor aranıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bütçem yok yani genelde de öyle kış, yaz vs bütçesi yapmam kıyafet için. Sadece ihtiyacım neyse onu alırım bazen olmasına rağmen de almam.
Bütçe ayırmıyorum, gözümün gördüğünü beğenirsem alırım.
Yaz alışverişi diye bişiyim yok ki. d güneş alerjim var bi ona harcarım dlddldodk
Ayırmadım öyle bir bütçe olanlar yeter
Offf en az 7000 tl gerekiyor
Ayırmadım çünkü param yok sjsj sponsor aranıyor
benım 200tl esim ve cocuklar 5000 tl
Olmayan şeyi nasıl ayırıyim
turkıyede sorulucak soru degıl 😔