Alışveriş & Hediyeler Bayram alışverişine ne kadar para harcadınız? PrettyBlue Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Valla benim şeker, çikolata, kolonya falan derken baya bi tuttu. Siz ne kadar harcadınız? Bayram alışverişine ne kadar para harcadınız? Cevapla Alışveriş Soruları Fal Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hiç harcamadım çünkü yapmadım 0 0 Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Bi kurbana para verdik ne şeker ne tatlı ne sarma vardı bu bayram 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl bayram alışverişinde çok harcamadım ama bayramda çok param gitti.. 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Bayramda 4 5 bin rahat harcamışımdır 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl o kısımları ailem hallediyor ben değil 0 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 504 cevap paylaştı. Yaklaşık olarak 600 tl. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç harcamadım çünkü yapmadım
Bi kurbana para verdik ne şeker ne tatlı ne sarma vardı bu bayram
bayram alışverişinde çok harcamadım ama bayramda çok param gitti..
Bayramda 4 5 bin rahat harcamışımdır
o kısımları ailem hallediyor ben değil
Yaklaşık olarak 600 tl.
Bayramı göremedim ki para harciyim...
Parasız yaşıyorum hiç alışveriş yapmıyorum
Sıfır sıfır sıfır
5 bin lira harcadım.
Bilmem
Harcamadim hic