Alışveriş & Hediyeler Bu yaz kaç kere alışveriş yaptınız? TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yapmadım - 1 kere yaptım 2-5 kere yaptım 6-10 kere yaptım 11-15 kere yaptım Ohoooo 15’i geçiyor..! Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Sorum vitrindeki ilk soru oldu Süper soru için teşekkürler Bu yaz kaç kere alışveriş yaptınız? Cevapla Alışveriş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Ben çok yapmadım sadece gerekli ihtiyaçlarımı aldım. 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tatile gidene kadar hemen hemen her hafta yaptım şimdi yaklaşık bir aydır kendime bi şey almadım… 1 0 Yorumla
damlaazmış Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl 3 kere gittim. 2 kere kıyafet alışverişi ve 1 kere makyaj için. 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 362 cevap paylaştı. 1 defa yoğun alışveri yaptım onun dışında tek tük aldıklarım oldu 0 0 Yorumla
Kaderinetutsak Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Bir günü sayısı yok beğendiğim varsa bütçem uygunsa alıyorum 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. 15'i geçtiği kesin ama tam sayı veremem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben çok yapmadım sadece gerekli ihtiyaçlarımı aldım.
Tatile gidene kadar hemen hemen her hafta yaptım şimdi yaklaşık bir aydır kendime bi şey almadım…
3 kere gittim. 2 kere kıyafet alışverişi ve 1 kere makyaj için.
1 defa yoğun alışveri yaptım onun dışında tek tük aldıklarım oldu
Bir günü sayısı yok beğendiğim varsa bütçem uygunsa alıyorum
15'i geçtiği kesin ama tam sayı veremem.
her şey çok pahalı
Yaptık ya
2-5 arasiiii
Saymadim
3 kere felan
1000 Kere
Param yok
1127777