Maddi açıdan bu aralar sıkışığım param olmadığı için hediye almamıştım doğrum gününde, ama sonra vericem dedim ona. Bugun buluştuk ve bana laf arasında dediki bir arkadaşımın doğum günü ama hediye almıyım dimi çnkü o da benim doğum günümde bana almadı dedi. Dolaylı yoldan bana laf soktu anlıcağınız. Bişey demedim ama kötü hissettim. Sizce kötü niyetli mi anlayamadım
sonuçta benim için hediyenin önemi yok o da bana aynı şekilde alamamış olsa hiç kafama bile takmazdım
sonuçta benim için hediyenin önemi yok o da bana aynı şekilde alamamış olsa hiç kafama bile takmazdım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence arkadaşlığını bitir. Almak zorunda değilsin sonuçta. Böyle arkadaşlıklar insanı yiyip bitirir.
Haklısın
İyi misin peki
Salla gitsin devir zaten kötü 😄bide hediyeylemi Uğraş caz
Ya alırdım normalde hep de aldım ama bu sıralar maddi durumum elverişli değil alamadım sonra hediyeni vercem dedim bu takması garip değilmi
Garip işte seni küçük düşürmek istemiş demekki
Yoksa ne gerek var Bi hediye için dünyanın sonu değil ya
Arkadaş dediğin arkadaşının halinden anlar ve bir hediyeyi dert etmez. Fazla kafana takma ve arkadaşlığını tekrardan bir gözden geçir
Sen yakin oldugunu saniyormussun demekki
Bide direk söylememesi vurgu yapması çok kötü hissettirdi canım sanki anlamıyorum🤦♀️
Canım yanlış oldu
Dertlesmek istersen canin sklms
Arkadasın degil ki o senın
Hâlini anlamıyorsa kopar arkadaşlık bağını
Haklısın
Bunuda kafana takma