60 lira ile 200 lira arası satılıyor bu tarz sweetler paran çok sanırım değmez tabiki.
Sen bana o 900 lirayı versen sana kaç parça kaliteli ürün alırdım. Parayı doğru kullanmayı bil gerekirse mavi, koton, lcw, fenerium, gs store gibi mağazalardan al.
Asla ve asla değmez. Lcw mavi gibi (çok örnek verilebilir aklıma gelenler bunlar) markalardan alışveriş yapmak daha iyi olur çünkü güzel ürünler oluyor genelde
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
kıyafet beğenemiyorum cidden 1 ayda 5den fazla avmye gittiğimi biliyorum ve o markalar çok kaliteki değiller
:D :D 100 liraya alınacak kıyafetler hala var pazarda değil orta kalite firmalarda koton lc işte aklınıza gelen firmalarda bu paraya bu kıyafeti verirseniz denecek bişey yok ayakkabı olsa acıma derim 5 bin liraya kadar yolu var
Son soruma bakar mısın? Bir thsirt beğendim ve 1800 lirayı verdim. profil resmimdeki kazaga da 175 Euro verdim. Demek istediğim para senin paran kimse karışamaz. Babanın şirketinde durumlar iyi değilse bişey diyemem durumların düzelmesini bekle
200 e de pantolon var hani defcto falan jsjxjd zara aşagisi sarmaz bence seni ya da mango paran varsa ne guzel valla giy anasinisatim djxh bizdede para çok ama erkeklerin alacagi sey yok yeminle kiyafet bulamiyorum sizin bol
Ya sen o zenginlikte (kiyafet) tarzini yaratamiyorsan problem sende hadi biz yokluktayiz hani yok alcagimiz bisey cidden dış gozlerden yardim al tarzi iyi olan birinden