bi arkadaşım almış şaşırdım bi ben mi fakirim ya ya da ne bileyim 800 tl veren biri zengin değil midir nasıl alıyo millet
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Dershanede konuşurlarken duymuştum kız daha fazla vermişti 1000 civarı erkek arkadaşıda yuh falan demişti kız bilerek beğendim napıyım falan dedi sonra sana da veririm üzülme dedi erkekte bana versen satarım demişti benimde mantığım pek almamıştı
02 Yorumla
Soran+1 yılZengin miydi kız
En İyi Cevaplar
+1 yılsirri soyluyorum herkes okusun😁😁😁 outlet yerler var 2) magazalar %70 indirime giriyor 3) bi yer var istde marka orjinal urunler satiyor sezon sonu %70+%30indirime giriyor tabi bazen cok az defo olabiliyor ama soyle diyim ben beymen cantalari 70 e aldigim bile oldu... bide cok daha luks markalar var onlardada yilda 2 defa indirim yapio... bu arada arkadasin wtikwtli 800 lira yaziodur 200 iraya almis olabilir bazen bende 900 liraljk kazaga 200 liraya almis oluyorum wtikette 900 yazdigi oluyor😁
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum olabilir sezondan almış ama trendyoldan
- +1 yıl
markasi ne
- +1 yıl
ist demisin
Soran+1 yılLacoste
- +1 yıl
lacoste yilda 2 defa indirim giren yer var
Soran+1 yılİst degil
Hep bende bunu sorgularım. Zengin olsam yine almam. Bana her zaman marka tutkusu ve heves geliyor. Daha uygun fiyatlara kaliteli olarak mağazalarda gerekirse pazarda da bulabilirim.
00 Yorumla
Kur Farkından dolayı gözümüze yüksek geliyor...
Bir İngiliz sözü var.
"Kalitesiz Mal alacak kadar Zengin değilim"
Ben göze hitap etmesine bakıyorum.
Ve de kaliteye...
Bana kalsa aynı elbiseden 10/15tane al değiş değiş giy 😂😂
Animelerdeki gibi 😂😂00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
77
Cevap
51Cevap
+1 yılAynı yerde yaşadığın biriyse çok zengin olamayacağına göre kredi kartı sağolsun öyle alıyordur, ben cebinde 5 kuruşu olmamasına rağmen iphone 12 si olanları, bmw si olanları biliyorum, o nedenle gösterişe aldanma derim 100-150 falan neyse de bir sweate 200 den fazla da vermem hani zaten 100 e ancak alıyorum, fazla para verip farklı farklı 8 tane almak varken enayi gibi tüm paramı 1 sweate veremem ama ayakkabı desen 300-400 olabilir onun dışında yine vermem.
11 Yorumla
Soran+1 yılAylık 25 bin civarı kazanıyorlardır. Biz de öyle aynı semtteyiz yüksek gelirli insanlar yaşıyor. Ğarfüme çantaya ayakkabıya veririm ama giyinişe veremem
Fakirin eline para geçmiş saçma şeylere harcamış zenginin eline para geçmiş yatırım ile 2 ye katlamış fakir yine fakir zengin daha zengin anla paran varsa kendini geliştirecek şeylere harca çok büyük riske girmeden yatırım yap
30 YorumlaZepzengin olsam da 800 vermezdim, ayakkabı, çanta falan olsa neyse
20 YorumlaVerilebilir.
Kaliteli ve ömürlük bişeyse alınır
Bazı insanlar 50 tane ürün alacağına 1 tane alır, iyi bir parça alır
Bir de yatırımdır böyle eşyalar.
Satmak istediğiniz de güzel paralara satarsınız.00 Yorumla
+1 yılZenginse o para hiç bişey ama orta halliyse bile o parayı veriyorsa açlıktan agzı kokarken o sweati giyiyordur
19 Yorumla
Soran+1 yılZengin insanın aylık gelir durumu ne kadar olur mesela biz 25 bin civarı kazanıyoruz ama alamıyorum aynı şekilde onun ailesi de o civarlarda kazanıyo ama alabiliyo şaşırıyorum yine de
Soran+1 yılBak mesela ben parfüme çantaya gözlüğe veriyorum ama sweate cermem
- +1 yıl
Yav hehe
Soran+1 yılGizli sormuşum sana yalan borcum mu var hava atmaya çalışsam gizli olmadan atarım
Soran+1 yılYüksek Gelirli insanların yaşadığı bir semtte yaşıyorum görünce sorguluyorum artık çok fazla giyinen var böyle tamam ğarfüm çanta gözlük ayakkabı alınır da giyinişe veremem
- +1 yıl
Fakirmişsin kanka benim aylık gelirim de 100 bin sana yalan borcum yok aynı şekilde :P
Soran+1 yılAylık 100 bin kazanan insanın burda ne işi var
- +1 yıl
Niye burası fakirler dernegi mi KS de zaman öldürüyorum
Soran+1 yılAynen
+1 yıl800 lira bi sweete versem kurşun geçirmeme yanmama üşümeme herseyi beklerim
40 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 363 cevap paylaştı. Amerika'da 90-100 dolar verilir ama burada TL'ye dönüştürülünce verilmez.
10 YorumlaBirileri ekmek alırken bile kırk kere düşünürken bazılarıda çok ucuzmuş gibi boş şeylere bir sürü para veriyorlar anlamlandıramıyorum fuzuli harcamaları.
00 Yorumla
+1 yılBu dediğin tamamen gelirle ilgili. Kiminin aylık 20.000 dir. Kiminin daha fazla kiminin asgari ücret.. he param olsaydı fazlaca çok hoşuma gittiyse verirdim. Ama öğretmen maaşiyla hayal 😑 . Bana sorarsan benim durumuma göre ben en fazla 100 TL verirdim o da çok hoşuma giderse.
00 Yorumla
+1 yıl800 TL aslinda €80 denk geliyor. Bir avrupa ulkesinde asgari ucretle gecine biri bile alabilir bu sweati (tabi daha ucuzlarda var)
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle hem de 20 tane alabilir ama bizim ülkede 3 tane anca
+1 yılGiydiğim çoğu sweatim o fiyatlarda ancak ben para vermiyorum dayımların yurtdışı firmalarından geliyor bana bedavaya. Kendim çok aşırı zengin olsam bile vermem diye düşünüyorum 😂
00 Yorumla
+1 yılMillet parayı nwreye harcayacağını şaşırmış yaşasın pazarlar !!! İki liraya tişört aldım dört yıldır giyorum maşallah tek kusur yok
10 Yorumla
+1 yılAlmak istersen bir şekilde başka şeylerden kısar, biriktirir alırsın. Benim de gidip bir çantaya, bir ayakkabıya servet ödediğim oldu ama zengim değilim başka şeylerden kısıp onu alıyorum, bu bana mutluluk veriyor.
10 Yorumla
+1 yılHoşuma giderse alırım, fiyat önemli değil. Zenginlik ile alakalı değil ucuz alıp 1 yıl giyeceğime kaliteli alıp 5 yıl giyerim
10 Yorumla
+1 yılKenarda köşede bi birikimim vardı ben de nasıl değerlendirsem diodum eyw krdşm ✋
20 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılAyakkabıya takım elbiseye saate verilir ama tişörte verilmez
20 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 344 cevap paylaştı. 800TL öyle çok bir para değil, ben Nike ve Les Benjamins'den giyinirim hep mesela.
02 Yorumla
Soran+1 yıl@Omrgnlts nike ben de giyerim ama max 400 tl veririm 1000 tl vermişliğim var ayakkabısına ama 800 tl sweatshirte veremem
+1 yılYa fakir zengin ne alâka israf resmen ya eskiyip yıpranmıyor herhalde😄 öyle değilse alan aptal bence
00 YorumlaHey maşallah. Ben hiçbir kıyafetim için o kadar para dökmedim, dökmem de. Altı üstü bir Sweatshirt. O kadar etmez.
00 YorumlaZengin değilsen mantıksız gelir seviyenin üstü giyinip özentilik yapıp kendini bunlar ile yüceltmek ap ayrı bir seviyesizlik tek yaşasan 10-15 bin maaşın olsa gelirini kıyafetlerle harcamayı tercih etsen belki
12 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne kadar kazanıyosa ailesi zengin olabilir ve alabilir
- +1 yıl
Mesela anneside babasıda 10 bin den aşağı almıyodur geçimleri iyidir mallarıda vardır parayı rahat harcayıp çocuklarına istediklerini temin ediyolardır ama yinede bir yük sweate 800 veren başka ihtiyaçlara ne kadar öder lükse düşkün demekki ama bana yüzsüzlük gibi geliyor asıl lüks yeri geldiğinde bazı şeylerden vazgeçebilmektir ;)
+1 yılArkadaşın şu an üzerinde bir aylık ev kirası taşıyor.
00 YorumlaParam olmadığı içi veremem olursa veririm 800 ₺ 90 $
00 Yorumla
+1 yılKanka zengindir başka aciklamasi olamaz dr filandir
00 Yorumla
+1 yılVerilir. Cebinde paranın miktarı ve harcama dürtünle alakalı sadece.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVermem 🙄 verenin de zengin değil gösteriş meraklısı biri olduğunu düşünürüm. 800 TL bir sweatshirts için fazla
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyoruz da süşününce Yurtdışında aynısı 80 euro falan 😭😭
Cevap sahibi+1 yılYurt dışında kullanılan para birimi o oradaki para birimini buraya çevirerek düşünmen yanlış 80 TL gibi düşün. Kazandıkları para da euro şeklinde harcadıkları da.
Soran+1 yılaynenn
+1 yılBizim millette herkesin parası var bakma sen öyle haberlere israfları giyilenleri bir görsen uhuuuu
00 Yorumla
+1 yıl100 lira verirken içim yanıyor 800 lira ne ya
Hem o ne öyle israf00 Yorumla
+1 yılsaça saça kullanacak kadar zengindir yalnızca
yoksa bir kıyafete o kadar para vermem yazık00 YorumlaBen o paraya 10 tane alırim uzerine iskender yerim bence salaklık o kadar para vermek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmaddi durumu çok iyi olmayan biri gidip verirse mal
maddi durumu iyi olan biri verirse kendi kararı bisey diyemem00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlara baktım da ülkemin neden gelişmediğini anladım. Yazık!
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yıl800 tl swete veren biri ülkesinin ekonomisine laf etmesin! Bunlar gibilerinin yüzünden.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl“Gerçi Yurtdışında 90 euro” demişsinde orda da marka olmayan normal kiyafetler 5-10 euro kimse gidip 10 katı fiyat ödemiyo ne sanıyosunuz herkes gucci mi giyiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sonuç olarak alım gücü asgari ücretli 2 tane alabilirken ordaki biri 10 tane alabiliyor yani aşırı aşırı fazla değil ordakilere göre
+1 yıl20 tl ye tişört al. Kalan 780 tl yi ihtiyacı olana ya da ac olan Afrikalı çocuklara gönder. Ekmek su bulamaya. Üzerlerinde tişört daha olmaya. ya da 3 yıldır aynı elbiseyi giyen.
00 Yorumla
+1 yılVerilmez bence o parayla birsürü sweat alınır.
10 YorumlaSevgilime 1500 TL ye basketbol forması aldım içim gidiyor giymiyor da kahpe
00 Yorumla
+1 yılCanım parana göre geçen bende beymenden aldım 2000 ₺ ye
010 Yorumla
Soran+1 yılHangi marka
- +1 yıl
kenzo yarında givenchy tshirt alıcağım daha başka birşeylerde işte
Soran+1 yılNe iş yapıyosun
- +1 yıl
abd de mesela gucci alexander 500 600 dolar falan ama kurdan dolayı burda çok yüksek zanotti ayakkabı almıştım abd den 600 dolar dı
- +1 yıl
ieu da öğrenciyim artı müteahhit
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılNe okuyosun
- +1 yıl
mimarlık
Soran+1 yılNe kadar kazanıyosun müteahhitlikten
- +1 yıl
neden bu kadar soru soruyorsun ki baya kazanıyoruz iki tane inşaat şirketi ve nice diğer yatırımlar var
1000 lira ile 1 ay geçirip biriktirmeye çalışan insanlar var. Çok üzülüyorum.
10 YorumlaBu para ayakkabı çantaya verilir sweate verilmez
10 YorumlaBir kıyafete hayatta o parayı vermem 😐 yazık cidden
00 Yorumla
+1 yılYa benim k. çıma giydiğim don 2 k bilemiyorum ben mi abarttım harcamada
00 Yorumla
+1 yılben hayatımda tek seferde 800 tl görmedim.. sweat e 800 tl vermek ne demek abi
00 YorumlaTek amaç reklam ya kendini pazarlıyor sosyetesine işte
00 Yorumla
+1 yılbaya bi zengin olması lazım 800 lirayı sweate veriyosa
00 Yorumla
+1 yılGeçen gün alpella süt gördüm 1 litre 12 liraydı. Öğrenciyim alamadım bir yerlerim sisecek
00 Yorumla
+1 yılPolo dan sweet aldım 650 tl
04 Yorumla
Soran+1 yılRaşph lauren mi
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılZengin olsam full o markadan giyinirim
- +1 yıl
Dış görünüşüme sürekli özen gösteriyorum bakımlı olmayı seviyorum
+1 yıl800 TL veren görgüsüz bir fakirdir mk
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Kendini zengin göstermeye çalışan bir fakirdir örneğin son model iPhone alanların çoğunun cebinde 5 kuruş parası yok
Soran+1 yılYa öyle bi kız değil durumları bi tık iyi aslında lüks prada vs gibi markaları giyecek kadar değil şacoste falan giyiniyo
Soran+1 yılDurumumuz neredeyse aynı ama ben en fazla 250 veririm o da kaliteli bi şeyse. Alabilirim ama almam
- +1 yıl
Çok saçma o paraya 10 tane sweat alırım daha iyi mk
Soran+1 yıl+1
Hoşuma giden bir şey ise veririm.
10 YorumlaVermem
Saçmalık resmen10 Yorumla
+1 yılBen vermem, verenler var
10 Yorumla
+1 yılZengin midir bilmem de aptallık bence. 😂
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yıl800 çok demek ki fakiriz bitti
10 Yorumla ABD'de 100$. Normal fiyat ama TR için pahalı tabi.
00 Yorumla
+1 yılnormalde hayır ama trde mecbur kalınıyor
00 Yorumla
+1 yılSonunda TL var sonuçta ama yine de verilmez
00 Yorumlainsanların kendi tercihi
00 Yorumla
+1 yılVerilmez salaklık baya
00 Yorumla
+1 yılBeni uçurması falan lazım :D
00 YorumlaParayı kolay kazanıyordur.
00 Yorumla
+1 yılYani veren verir de ben vermem.