Anama söyleyeyim de bana kazak örsün bu iş böyle olmayacak..

Anama söyleyeyim de bana kazak örsün bu iş böyle olmayacak..
Aslaa gönül rahatlığıyla almıyorum. 430 tl veriyorsun ama öyle aman aman bir şeyi de yok ki ne bileyim bir ısıtma sistemi koyar insan içine ama neredeee.
Gerçekten örmek daha uyguna geliyor ama ipler bile almış başını gitmiş. Örme kazak bile 200-250 TL'ye mâl olur
Yurt dışında North Face, Columbia gibi markaların parkaları, montları maks. 300-350 birime satılıyor. Burada biz kıytırık bir markanın en fazla yarısı pamuklu kumaştan yapılma Sweatshirtüne 400-500 birim veriyoruz. Coğrafya kaderdir, kötü yönetilmek ise başka bir şeydir :D onu şimdi burada yazamam.
Gönül rahatlığı ile değil ama kıyafete de para vermekten asla çekinmem ne olursa olsun. Ama cidden fiyatlar böyle giderse kredi kartıyla taksit yaparak kıyafet almak zorunda kalacağız...
Geçen sene 400 tl aldım bot şu an 1500 tl olmuş mesela :D
@Madamm_ 2. el satmayı düşünebilirim :D :D :D
Yani eskiden de pahalı Seçenekler vardı
ama dikkat Edip alışveriş ustası olup
uygun Ve kaliteli ürünlerde var
Evet şu zamanda her şey pahalı ama her elimizin attığını alırsak olmaz hesaplı ve dikkatli alışveriş gerek 😌
Cevap
47Cevap
Geçen hafta maviden 450 liraya almıştım. Önceden giyimde para harcamaya kıyamazdım gadası. Ama şimdi rahatça harcıyorum.
Çok pahalı maalesef
En iyisi trendyoldan almak orada da pahalı ama mağazalardan daha ucuz fiyata bulabiliyorum bu sene trendyoldan 2 tane ceket aldim 100 tlye fiyatı uygun fakat onlarda ince geldi ekonomi bozuldukça herseyin kalitesi de bozuluyor zaten artık giycek biseyimiz kalmadi uyduruk bir camasircidan aldigimiz corap bile 10 tl oldu
Yakında donla gezerim hiç s*kimde olmaz. Soranada etiketleri gösteririm, işimde yok. Emineye 10 bin dolara çanta alırken banada bi mont alsınlar
Valla haşortman takımı aldım 900 lira verdim alt ayrı üst ayrı satılıyormuş 3 sene daha almam
Tövbe tövbe gözümde canlandı
Ah ah bu döneme gelecek ne günah işledik. Millet asgari ücretle altın alırdı ev geçirirdi dolu dolu yerdi giyinirdi eskiden. Şimdi fatura bile nasıl ödeyeceğiz diye düşünüyoruz kara kara
çok şükür ben giyiniyorum ama allahım asgari ücretliye sabır versin evli çocuklu vs mont olmuş 2bin 3 bin kazaklar 400 500 900 vs acayip saçma fiyatlar
Çok fena zam geldi her şeye ya. Ben bunu bir sweat için çok buldum ama maalesef her şey bu tarzda inanılmaz pahalı. Nasıl alacak insanlar düşünen var mı?
300 liraya dile kolay bu fiyata sweat bulunca sevinmiştim ne acı. Ben şöyle doya doya kışa alışveriş yapamadım zaten mont içime oturdu. Kasım indirimi dedikleri zımbırtıyı kovalamaya gidiyorum.
Cuma günü iyi indirim olacağı söyleniyor. Ben 1 hafta önce bot aldım 700 tl ye şimdi baktım 430 a düşmüş cumaya kadar fa düşmeye devam ediyor :'(((
Bi bakayım
Protesto edip bu kış giyim alışveris yapmicam. Dolabımda birsuru marka mont kıyafet dolu günah.
2 yıl önce 8 tane kappa sweatshirt almıştım 99₺ şimdi 799 ₺ olmuş. bir tanede yetmez 3 tane olmalı kışın
Giyiniyorum kredi kartım sağ olsun 💩 sanki ödeyen ben değilmişim gibi harcıyorum😂
Sonuçta siz ödüyorsunuz yine:)
Kış çocuğu olduğum için sweatler genelde hediye geliyor. Ama benim derdim pantolonlarla. 400 liradan ucuza pantolon bulamıyorum çıldırcam sonunda.
Üsküdar cuma pazarında tişörtler 200 tl den başlıyor 600 tl ye kadar var. Düşünün pazarda tişört 200 tl olmuş, mağazada bu fiyatlar normal.
örgü bile para olmus hocam:)) bi pantolon alayım dedim 899 tl dedi. neyse ki aldım :D bi zam daha gelecekmiş
Hey gidi günler hey eskiden bir alışverişe çıkılınca bir kaç parça kıyafet alınırdı şimdi 1 kazakla dönülüyor
hayır.. asla da bu paraları vermem bunlara ya sezon sonunda ya da indirim dönemlerinde alırım bi giydiğimi de 2 3 yıl giyiyorum
örmek daha pahalıya geliyor maalesef pamuklu yünlü ipler pahali 🙃
Sezon sonumu var sanki indirim yokki hiç
erkekler hakkında bilgim yok ben instagramdan indirim haberi veren sayfaları takip ediyorum öyle alabiliyorum
Bir mağazada görmüştüm ucuz sweet satışı vardı herkes balık istifi gibi üst üsteydi.. bu hale getirenler utansın
Boşuna abimin swett'lerini çalıp çalıp giymiyorum 🙄 bu nedir yahu..
Oha:)
3 iplik şardonlu şardonsuz senin seçimin kumaş 35lira dikim 50... Toplam 75 liraya mağloluyor dikimi terazide ister kapşon ister cep senin zevkin senin kararın
Çorabın 50 TL olduğu yerde, kazak fiyatı uygun gibi geldi🙂
Giyinemiyoruz valla ben üniversite öğrencisiyken hocamın verdiği eskilerini giyiyordum (geçen sene) hala onları giyiyorum ne yapayım alamıyorum çok fazla bişey
Eskisi gibi alışveriş yapamıyorum. Alışveriş terapi gibi geliyordu, şimdi o da yok…
Uzun zamandır kıyafet almıyorum dolabım dolu zaten.
Nebati babamız kimse enflasyon altında ezildim diyemez dedi haklı da kimse ezilmedi
zaten aldığım markalarda bu bazlardaydı sweatler hep
Az evvel internetten kargo dahil 150 ye sipariş ettim. 💁
bu parayı verdikten sonra gönlümün değil sweetin rahat olup olmaması önemli
Bu şekilde hayır tabıkı dedıgınde çok matıklı başka türlü olmuyor çünkü 😅
4 kişiye simit poğaça alıyorsun 60 lira istiyorlar mk ülkesinde
Giyinebiliyorum. Dün Greyder'den 2.400 e bot aldım.
Ne sweati o ne yemek mi? Allahtan sweat denen şu ayı postlarindan nefret ediyorum ya. Ama gene de pahali tabiki. Bi ayı postu için çok para...
X bir mağazaya girdim ne yazık ki öyle knk ne hale geldik senede bir bile olsa kıyafet alamaz hale geldik durum içler acısı.
Giyinmek bir yana artık giyinmek bile lüks haline geldi. İnsanlar karınlarını doyırabilme kiralarını faturalarını ödeme derdine düştü artık.
Benim almak istediğim 500 TL'ydi artık taksit düşünüyoz belki alırsak diye
doğum günü için kızım iki tane sweat istedi ikisine ufk bir servet yatırdım. sweat örebilse keşke anneler
Şu kotonun etiketlerine varya fiyat artışı basmaktan dinim imanim gevşedi
Tekstil grubu enflasyonda gıdadan daha çok etkilendi.
Ahmk adamlar kazansada kazammasada fiyat yükseltiyor.
Her şey böyle pahalı da mağazalar da millet çanta çanta alışveriş yapıyor ya ben şaşırıyorum 😳
İnternetten al daha uygun olur belki ya da dediğin gibi annene kazak ördür hatta söyle bana da örsün miss gibi giyerim djsksnsns
Geçen sene maviden, 3 tane sweat almıştım bu paraya
Ankara Sıhhiye'de 400 liraya güzel kombin yapabilirsiniz.
Benim için sorun yok. Ekonomi süper. Ülkeyi bu hale getirenler ve destekçileri düşünsün
İstediğimi alabiliyorum alamadığımı kardeşlerime aldırırım aynı beden olduğumuzdan otlanırım 😂
Tanesi 25 ten 2 tane ip kaldim kendime kazak örucem hayatta vermem 300-400
şu an ki ekonomiye göre normal fiyat ama geçmişe bakarsak hiç değil
İplerin tanesi 30 lira bir kazak için min. 5-6 ip gerektiğini düşünürsek (s beden icin) 150-180 lira arasına geliyor. Small beden değilsen kazak örme işi de yaş
Geçenlerde anlık indiriminden o fiyata 4 sweat aldım gönül rahatlığıyla giyiyorum 😎
Hayat pahalığı baya baya acı vermeye başladı kızlar gibi Zengin sevgili bukmak aramak şart koşuyor insana hayatın şartları buna itiyor ne yapsak zengin bir kizmi bulsak acaba 🤣🤣
Giyinemiyoruz tabii ki. Ama olsun yol yaptılar yakında hep beraber yolları kemirmeye gideriz
Orta bir sweattir o kesin
Elbise konusunda çok büyük sıkıntı çekiyoruz çok çok fazla fiyat veriyorlar zaten marka giyinmek imkansız
Türkiyede zor üzülüyorum keşke herkes Avrupada oksa
Öyle diyorlar evet geçen yaz geldim Türkiye gördüm
300 e bulursan hmn al
Arkadaşıma lc waiki den dogum günü hediyesi olarak tişört alıcaktım en ucuzu 200 tlden başlıyo bende gratisten parfüm aldım yani parfüm daha ucuzdu
Bu gidişle vücut kıllarımı uzatıp doğal kazak yapacağım
Tadı kalmadı hiçbir şeyin..
"bana kazak örsün"... cidden en mantıklısı :D
İki polara 500 bir monta 750 lira verdim.
Cidden çok pahalı kıyafetler 😑
Pahalı ekonomi iyi değil
İkinci el alımları normallestırın bu devirde anca böyle giyinebılcegız sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?