Alışveriş & Hediyeler Şu an nasıl bir hediye modunuzu yükseltir? __cmre Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor şu an bir çikolataya razıyım Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şu an nasıl bir hediye modunuzu yükseltir? Cevapla Hediye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Uga915 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bir gül versin, kahkaha atıp mutlu olayım yeter 😃 o bana bir tane getirsin ben ona bin tane tabii 😀 Gülleşiriz ne güzel 😃 0 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Valla biri lahmacun ısmarlasa şu an kulu kölesi olurdum şaka şaka kimseden beklentim yok kendime alırım zaten 😤 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Canımın istediği şu an hiç bir şey yok.Ama yine de Ps5 mutlu ederdi sanırım. 0 0 Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl ay böyle bi çiçek demeti fena olmazdı 1 0 Yorumla
KaslıyımKaslıHey Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bu kim yaa 0 3 Yorumla __cmre +1 yıl ? Yorumla KaslıyımKaslıHey +1 yıl Resimdeki kim dedim cemre Yorumla __cmre +1 yıl Bilmem herhangi biri Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir gül versin, kahkaha atıp mutlu olayım yeter 😃 o bana bir tane getirsin ben ona bin tane tabii 😀 Gülleşiriz ne güzel 😃
Şundan
Valla biri lahmacun ısmarlasa şu an kulu kölesi olurdum şaka şaka kimseden beklentim yok kendime alırım zaten 😤
Canımın istediği şu an hiç bir şey yok.
Ama yine de Ps5 mutlu ederdi sanırım.
İftarı erken açabilmenin
ay böyle bi çiçek demeti fena olmazdı
Hediyeden nefret ederim
Bende proteinbar'a razı olurdum.
Kendisi zaten bana bir hediye
sadece merhamete ihtiyacım var
Hiç fark etmez🙂
Yemekkkk
Oreolu milka
Alıyım mı 😂