Ben öyle ayıcık, pofuduk oyuncak yastık vb hiç sevemem. Ayrıca hediye alınınca beğenmediğim işime yaramayanı başkasına hediye ederim. Eşyalara anlam yüklemiyorum sizde var mı bu

Ben öyle ayıcık, pofuduk oyuncak yastık vb hiç sevemem. Ayrıca hediye alınınca beğenmediğim işime yaramayanı başkasına hediye ederim. Eşyalara anlam yüklemiyorum sizde var mı bu

Ben anlam yüklüyorum ya, öğretmen lisesindeyken staj yapmıştım, öğrencilerin verdiği notlar tokalar hepsi duruyor. Bir arkadaşım boyanmış taş vermişti, o da duruyor
hediyelere anlam yüklerim çok hoşuma gidecek hediye genelde pahalı şeyler olur beni pahalı hediye etkilemez hoşuma gitmez dersem yalan söylerim tabii yalancı sinsi iki yüzlü kadınlar aksini iddia edebilir o ayrı
Cevap
10Cevap
Ben hediye severdim ama almıyorum kimseden hediye. genelde anlamı olan hediyeler tercih ederim
Asla amaçlarla araçlar ayrılmalı ben genelde sevgilimin eğilimi doğrultusunda hediye almayı tercih ederim
Ilk olarak kullanacagim hediyeleri almak tercihim tabii... ama kullanmayacagim seyler hediye ediliyorsa bir iki defa o kiisninde gönlü olsun diye kullanirim, daha sonrasinda kullanmak isteyen kisi bulursam ona hediye ediyorum.
Yüklerim arkadaşlarımın yolculuk biletleri bile kiymetlidir. Saklamaya çalışırım.
Özel bir tercihim olmaz, hediye hediyedir...
Anlamdan uzak benim için de hani kutlansa yeter güzel nir ortam olsun
Hediye tercihim karşı tarafın beni düşünmesidir. Eli boş gelip gülerek elimi sıkması bile bana hediyedir.
Bende de var o durum genelde neye ihtiyacın varsa onu alırım. Aldığım hediyeyi başkasına vermem ama kullanmasam da
Anlamlı ve manalı şeyleri sever ve hediye ederim
E ne alacaklar o zaman sana
İhtiyacı olan olursa makbul olur
Genelde değerli eşyalar takılar vs
En güzeli bir çiçek veya gül
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?