Alışveriş & Hediyeler Sizin beğeneceğiniz bir hediye nasıl olmalı? ShoppingColic Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sizin beğeneceğiniz bir hediye pahalı olmalı düşünülmüş mü? Pahalı Düşünülmüş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizin beğeneceğiniz bir hediye nasıl olmalı? Cevapla Hediye Soruları Pahalı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Beni düşünmesi yeterli bunun dışında özel bir hediye olmalı 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Önemli olan düşünmektir benim için düşünmesi yeterli oluyor her zaman için 0 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Doğduğum günün orjinal takvim yaprağı, O geceki yıldızların gökyüzü gece lambası, Resmimizin olduğu kalpli kolye de olabilir. Baget yüzükte 😅 Değişiyor 0 0 Yorumla
Emreljajıc1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Pahalı olması önemli değil düşünülmesi yeterli bence özellikle sevdiği kişiden o hediyeyi almak ne alırsa alsın mutlu eder insanı 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ummadığım anda gelen hediye mutlu eder beni.Pahalı olan hediye etmez. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabi ki düşünülmüş özellikle üzerinde resmim olan hediyeleri çok seviyorum 0 0 Yorumla
Ghgdhhnff Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl zarf içinde yeşil renkli böyle türk parası değil ama 0 0 Yorumla
İlginçperiii Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl düşünülmüş emek verilmiş yani hediyeye her baktığımda ne kadar uğraşmış diyebilmeliyim 0 0 Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl fotoğraftaki kadın kim ya çok güzelmiş 0 0 Yorumla
KEŞİİFF Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hediye pahalı olursa dayanamam satarım. 0 0 Yorumla
In_flames_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl DüşünülmüşPahalı hediyelerede hyr demem ama 😄 0 0 Yorumla
Pergamonkralı35 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Ben küçük şeylerdende mutlu olan bir insanım 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Pahalı 😂 1 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 790 cevap paylaştı. Düşünmek yeterli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Beni düşünmesi yeterli bunun dışında özel bir hediye olmalı
Önemli olan düşünmektir benim için düşünmesi yeterli oluyor her zaman için
Doğduğum günün orjinal takvim yaprağı, O geceki yıldızların gökyüzü gece lambası, Resmimizin olduğu kalpli kolye de olabilir. Baget yüzükte 😅 Değişiyor
Pahalı olması önemli değil düşünülmesi yeterli bence özellikle sevdiği kişiden o hediyeyi almak ne alırsa alsın mutlu eder insanı
Ummadığım anda gelen hediye mutlu eder beni.
Pahalı olan hediye etmez.
Tabi ki düşünülmüş özellikle üzerinde resmim olan hediyeleri çok seviyorum
zarf içinde yeşil renkli böyle türk parası değil ama
düşünülmüş emek verilmiş yani hediyeye her baktığımda ne kadar uğraşmış diyebilmeliyim
fotoğraftaki kadın kim ya çok güzelmiş
Düşünülmüş olmak yetiyor bana.
Düşünceli olmak her zaman önemli...
Hediye pahalı olursa dayanamam satarım.
Düşünülmüş
Pahalı hediyelerede hyr demem ama 😄
Ben küçük şeylerdende mutlu olan bir insanım
düşünmesi yeterli
Pahalı 😂
Düşünülmüş
Zarifçe düşünülmüş
düşünülmüş olmalı