Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz elbet. Ancak size alındığı takdirde sizi mutlu edecek bir hediye nedir veya nasıl olmalıdır? 🥳

Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz elbet. Ancak size alındığı takdirde sizi mutlu edecek bir hediye nedir veya nasıl olmalıdır? 🥳

Ya aslında hiçbir şekilde hediyeye gerek yok benim için manevi şeyler daha önemli çünkü istediğim maddi bir şeyi alabilirim. Önemli olan sevgi, düşünce vs..
Hediyenin düşünülmüş olması yeterli. Ne olduğunun hiç önemi bile yok. Hatta ben genelde maddi değeri olan hediyeleri sevmem. Almayı da sevmem, vermeyi de sevmem. Çünkü o zaman değer maddiyatla ölçülüyor. 100 liralık alsan, bana 100 liralık mı değer veriyorsun oluyor...
En güzeli manevi hediyeler. Onların belli bir ölçütü yok ve emek istiyor...
Hediye pahasına göre değer ölçen insanlar da mı türemiş? Bak sen şu çağa...🤔
Değeri hiçbir şekilde ölçülemeyecek hediyeler ve insanlar var hayatta...💚
Var öyle değer ölçen insanlar var maalesef...
Hı hım, paha biçilemez birkaç insan var hayatta... 🤍
Bana cikolata alınmasından acayip hoşlanırım onun dışında hediyelerden hoşlanmam boş işler bunlar 😏
Kamyon kamyon çikolata teslimatı gerek kapına. İçinde her çeşit olan. 😂
Kesinlikle kız 😂 böyle hediyeye kapım her zaman açıktır
Cevap
4Cevap
Düşünülmesi yeterli benim için
Bir sepet dolusu erik birde al beni çikolata alsın çok mutlu olurum 👌🙂 yeterli fazlasına gerek yok.
Anlatsana biraz, ne var bu erik sevdası? 😄
Nedir bu* 😅
Ben hediye almaya alışık değilim, hediye istemem sanırım. Almasın kimse bana hediye. İlla bir şey alacaksa çikolata falan olsun, hoş kim alacak ki.
Neden alınmasın yahu? 🙄
Özelden anlatayım
Bana zamanını ikram eden en büyük hediyeyi vermiş sayılır. Zaman en guzel hediye.
Çok doğru...
Alan kişinin beni tanıdığını, düşündüğünü ve zevklerimi bildiğini gösteren en ufak şey bile mutlu eder.
Bir anda karşımda görsem onu..
Dünyaları verseler o âna değişir miyim ki..
İlgi, sevgi ve şefkat hediye edilirse, mükemmel olur. Gerisini kendim hallediyorum
Kitap tarzı hediyeler daha çok hoşuma gidiyor
Kar kürelerine bayılırım ve en kıymetli mücevherlerden üstün tutarım mesela.
Koşu bandı ve Kulaklık
Çok mutlu olurum 😁
Yiyecek bisiler olsun sjdhdh
Güzel seçim 😄
😄😄🐥
takı aksesuar alınmasını isterdim
Satürn'e bilet 🪐🤎
Ayyy ne hoş olurdu 😍
kesinlikle 🥲
Kitap
Saat 😎
Makyaj malzemeleri