Alışveriş & Hediyeler Üç ayakkabıdan hangisi güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Fiyatlarını baştan söyliyim kaçak ayakkabı ithal vergisiz olduğu için jordan 600 vans 400adidas 450 Üç ayakkabıdan hangisi güzel? Cevapla Ayakkabı Soruları Fiyat Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. Ben olsam Adidas’ı tercih ederdim. Keyifli geceler. 😎 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pekş tam resimdeki adidasmı desenli falan Yorumla 06romeo +1 yıl Hayır, kendi zevkine ve üzerindeki duruşuna göre karar vermelisin. 😊 Yorumla
giiizliibaayaannn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl vans ve adidas arasinda gelip gidiyorum ama sanirim ben adidasi secerdim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nike nasıl Yorumla giiizliibaayaannn +1 yıl ben o ayakkabiyi hic begenemiyorum ayakta cok kaba duruyor ve her kombine yakistiramiyorum Yorumla Soran +1 yıl Jordan mı kaba Yorumla Soran +1 yıl Bütün arkadaşlarım nikela vansı seçti adidası hiç beğenmediler Yorumla giiizliibaayaannn +1 yıl sen en cok hangisini begendin peki Yorumla Soran +1 yıl Jordan >vans adidas Yorumla giiizliibaayaannn +1 yıl zevk meselesi sen begendigini al sonra pisman olabilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben olsam Adidas’ı tercih ederdim. Keyifli geceler. 😎
Pekş tam resimdeki adidasmı desenli falan
Hayır, kendi zevkine ve üzerindeki duruşuna göre karar vermelisin. 😊
vans ve adidas arasinda gelip gidiyorum ama sanirim ben adidasi secerdim
Nike nasıl
ben o ayakkabiyi hic begenemiyorum ayakta cok kaba duruyor ve her kombine yakistiramiyorum
Jordan mı kaba
Bütün arkadaşlarım nikela vansı seçti adidası hiç beğenmediler
sen en cok hangisini begendin peki
Jordan >vans adidas
zevk meselesi sen begendigini al sonra pisman olabilirsin