Alışveriş & Hediyeler Bu ayakkabılardan hangisi daha güzel sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hangi ayakkabıyı almalıyım sizce? Adidas sneaker Puma sneaker Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu ayakkabılardan hangisi daha güzel sizce? Cevapla Ayakkabı Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Adidas sneaker daha güzel 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Bak şu pumanın aynısını aldım o kadar rahat kii efsaneeee 0 0 Yorumla
Bendenedim Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Adidas klasik hoşuma gitmiyor puma daha sportif duruyor bana göre daha güzel geliyor. 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Sade olan Harika ama sen sen ol siyah al ben beyaz aldım pişman oldum çok çabuk kirleniyor. 0 0 Yorumla
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Puma derim adidas istiyorsan alexsander derim bu modeller güzel degil rahatsız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Adidas sneaker daha güzel
Bak şu pumanın aynısını aldım o kadar rahat kii efsaneeee
Puma sneakersss..🤪😎✌🏻🤣🤣
Adidas klasik hoşuma gitmiyor puma daha sportif duruyor bana göre daha güzel geliyor.
Sade olan Harika ama sen sen ol siyah al ben beyaz aldım pişman oldum çok çabuk kirleniyor.
Puma derim adidas istiyorsan alexsander derim bu modeller güzel degil rahatsız
Ben Puma kullanıyorum
Puma pişmanlıktır
Puma varken Adidas seçilmez
Puma✌🏻
Puma
Puma guzel
Adidas candır.
Güzel
Puma daha güzel
hiçbiri
Adidas tabiki