Moda & Stil Hangi ayakkabı güzel? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Güncellemeler+1 yıl Maviyi aldım Hangi ayakkabı güzel? Cevapla Ayakkabı Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Moda & Stil konusunda 527 cevap paylaştı. Tabi ki mor. Ortamda mor varken diğer renkleri gözüm görmez 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Erkeğe gider mi Yorumla Bikız99 +1 yıl Niye erkek mor giymez bir kural mı var Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Bikız99 +1 yıl Ben bu zihniyetle baş edemem Yorumla Soran +1 yıl Oke Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Su altta ki mavili, beyazlinin linkini paylaşır misin? Alayım bir tane 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Adidas’ta Yorumla MyColorDark +1 yıl Tamam işte aramaya uğraşmayayim, link at buradan :) Yorumla Soran +1 yıl Dur bakayım Yorumla MyColorDark +1 yıl Tamamdir 🖐 Yorumla Soran +1 yıl www.adidas.com.tr/.../GX7088.html Yorumla MyColorDark +1 yıl Teşekkürler dostum. Biraz inceledim. 45.5 numarası yok galiba bunun. 46 sini siparis edicem. Bakalım, olmazsa iade ederim artik Yorumla Soran +1 yıl Bakalım bende alabilirim 😀 Yorumla MyColorDark +1 yıl Kotun altına, yazın kot şort altına efso olur. Bence al. Ayak numaram kurtarmazsa üzülürüm.👍😃 Yorumla Soran +1 yıl Mordada gözüm kaldı ama sjdj Yorumla MyColorDark +1 yıl Senin yaşına uygun olabilir renk, fena değil 😌 Yorumla
Aise255 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tabiki mavili beyazlı olan aşırı iyi bir erkek için diğeri Çocukça duruyor 0 1 Yorumla Aise255 +1 yıl En doğru karar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mor hos degil mavi beyaz kotlarla cok iyi durur açık renk kot ceketle falan efso 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım canım Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. En sondaki ayakkabı fena görünmüyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O bilemi kötü Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yo kötü değil iyi Yorumla Soran +1 yıl Tamam tombik Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Beyazlı daha güzel 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mor kötü mü Yorumla Lotus____ +1 yıl Sevemedim Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok tipsizsin ayakkabi seni kurtarmaz 0 27 Yorumla Soran +1 yıl Calla haklısın Yorumla Soran +1 yıl Ama almam lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayağını kes Yorumla Soran +1 yıl Kızma bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru seçim Yorumla Soran +1 yıl 😀gizlenmiş birde 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hihihihi Yorumla Soran +1 yıl niye gizlendin :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keyfi Yorumla Soran +1 yıl cılgın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam furki hadi sen git bir köşede ağla çok çirkinim diye agsjfhdg Yorumla Soran +1 yıl gerçekten agladım ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oyoyoy yazık kıyamam 🥺😹😹 Yorumla Soran +1 yıl ciddiyim ilk defa agladım :/ :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🥺🤧🤧 Yorumla Soran +1 yıl :( :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birini bulda kurtulak artık Yorumla Soran +1 yıl bakan yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kes be geçen bana yazdıklarını unutmaaa:ddd Yorumla Soran +1 yıl :D Yorumla Soran +1 yıl ya şu an ortamım yok ki cidden yalnızım o üniversitedeydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cidden üni ortamı çok farklı şu an bir sürü erkek bana yürüyor dhdkg Yorumla Soran +1 yıl yaz özelden konuşalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yaz banane Yorumla Soran +1 yıl bulamıyorum ki nickini :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bye bye furki bye byee Yorumla Soran +1 yıl :D manyaksın :D Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. İkisi de kaba ama morlu daha hoş 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 23b cevap paylaştı. Sondaki 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. beyazlı grili olan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tabi ki mor. Ortamda mor varken diğer renkleri gözüm görmez
Erkeğe gider mi
Niye erkek mor giymez bir kural mı var
Bilmem
Ben bu zihniyetle baş edemem
Oke
Su altta ki mavili, beyazlinin linkini paylaşır misin? Alayım bir tane
Adidas’ta
Tamam işte aramaya uğraşmayayim, link at buradan :)
Dur bakayım
Tamamdir 🖐
www.adidas.com.tr/.../GX7088.html
Teşekkürler dostum. Biraz inceledim. 45.5 numarası yok galiba bunun. 46 sini siparis edicem. Bakalım, olmazsa iade ederim artik
Bakalım bende alabilirim 😀
Kotun altına, yazın kot şort altına efso olur. Bence al. Ayak numaram kurtarmazsa üzülürüm.👍😃
Mordada gözüm kaldı ama sjdj
Senin yaşına uygun olabilir renk, fena değil 😌
Tabiki mavili beyazlı olan aşırı iyi bir erkek için diğeri Çocukça duruyor
En doğru karar
Mor hos degil mavi beyaz kotlarla cok iyi durur açık renk kot ceketle falan efso
Anladım canım
En sondaki ayakkabı fena görünmüyor
O bilemi kötü
Yo kötü değil iyi
Tamam tombik
Beyazlı daha güzel
Mor kötü mü
Sevemedim
Tamam
Beyaz mavi olan güzel
Çok tipsizsin ayakkabi seni kurtarmaz
Calla haklısın