Moda & Stil Hangi ayakkabı güzel sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Boyum kısa olduğu için sadece yüksek taban spor ayakkabı giyiyorum ve fazla model seçeneğim yok sizce bunlardan hangisi güzel Hangi ayakkabı güzel sizce? Cevapla Ayakkabı Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kızlar Bir Adım Öne üstteki daha iyi 0 0 Yorumla
BeyazKuğu03050810 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Üsteki en altaki güzel değil çocuk ayakkabısı gibi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aldım 😌 Yorumla BeyazKuğu03050810 +1 yıl Güle güle ve iyi günlerde kullanın Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🤗 Yorumla BeyazKuğu03050810 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Şu alttakini giyenin kendisine saygısı yoktur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bana da çok komik geliyordu sonra herkes giymeye başladı gözüme güzel geldi 😂 Yorumla Ramiiramiiii +1 yıl Lütfen giyme cidden çok kötü 😂 Yorumla Soran +1 yıl Usttekini aldım o güzel mi peki Yorumla Ramiiramiiii +1 yıl Bence güzel giyilebilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızlar Bir Adım Öne üstteki daha iyi
Üsteki en altaki güzel değil çocuk ayakkabısı gibi
Aldım 😌
Güle güle ve iyi günlerde kullanın
Teşekkür ederim 🤗
Rica ederim
Şu alttakini giyenin kendisine saygısı yoktur
Bana da çok komik geliyordu sonra herkes giymeye başladı gözüme güzel geldi 😂
Lütfen giyme cidden çok kötü 😂