Bu şarkı ya da herhangi bir materyalin görseli olabilir onu ben seçeceğim.. Bugün mübarek ramazan ayının 2. günü Allah hepimizin tuttuğu oruçları kabul eylesin. Malum oruçken zaman normaldekinden çok daha yavas geçiyor haliyle benimde canım sıkılıyor. O güzel günlere , çocuklugumuzun gectıgı, sabah çıkıp akşamlara kadar eve girmediğimiz rahatça dolaştğımız 90 'lı yıllara dönmek isteyenler yorum atsın.. Bunu kendime armağan ediyorum :) Kokusu burnunuza geldi mi sizinde?
Size 90 'lı yıllara ait herhangi bir şey armağan etmemi ister misiniz?
Benimde öyle bir fikrim var ama sureklı tasındıgımız ıcın hıcbır anım kalmadı.. pıyasadan onları toplamak bıraz mesakatlı olabılır.. ama zaten guzel olanda bu sanırım.. Eglenceli olabilir cok guzel bir hobi. Umarım gerceklestırırsınız
Pekı modern talkıngın melodısı baslayınca kendılıgınden gelen rıtme ayak uydurma hıssı.. haha yaşın genc olmasna hatırlaman guzel
ama ben sana o zamana aıt baska bır yabancı parca gondereyım.. Okulda buna asık olmayan kız yoktu hafızam benı yanıltmıyorsa 99 -2000 gıbı dustu pıyasaya https://www.youtube.com/watch?v=p47fEXGabaY
bundan once bır baska sarkısı daha vardı maria dıye asıl onunla meshur oldu ama ben o sarkısını pek sevmedım.. Un, dos, tres, un pasto Maria falan fılan dıye gıdıyordu
En İyi Cevaplar