Teşekkürler..
"90'lar" denince hafızanızda canlanan şeyler nelerdir?
Teşekkürler..
"90'lar" denince hafızanızda canlanan şeyler nelerdir?
Yaşlanmışız.. Çocukluğum hafızamda..
Bu şarkıyı dinlerken bu soru aklıma geldi..
Seksek oyunları, ip atlama, beyaz yakalı önlükler , sobalar , çizgi filmler , akşama kadar sokakta olmanın verdiği keyif , zillere basıp kaçmak, kaset doldurmak , yün, yataklar , kalabalık sofralar bayramlarda alınan kıyafetleri baş ucuna koyup yatmak , bayram sabahı mahallede poşetler elimizde bayram harçlığı toplamak ve özelikle kış günlerinde kardeşlerin ile sobanın bulundugu odada iç içe yatmak vsss ilk aklıma bunlar geldi
😊👍
🙋🤗🙋🤗
Oynanan oyunlar geliyor aklıma.
Misket
Taso
9 Taş
Sonra sabah çıkıp akşama kadar oyun oynamak için aç olsan da su içmek istesende eve gitmeyip dışardan anne diye bağırmak.
😄👍
Cevap
7Cevap
Celik-Hercai ve yaşar- aldanırım sarkilari olabilir. Muzik kalitesi olarak ciddi ust seviye bir donemmis.
Dönemmiş? :)) Burdan yaşınızı tahmin edebilirim sanki :)
1 milyoncularda şu pille calisan ufak walkman'ler vardi. Daha dogrusu radyolar 😄
Sokqk oyunlsrini es gecmeyelim. Hepimiz sokaklardaydik. Sabahtan aksama sokakta kalip, sokaktaki cogu evde yasayan insanlari tanir, hatta su icin kapilsrini caldigimiz cok olurdu.
😄👍
Sokakta özgürce oynayan çocuklar kendimde dahil az çok ne varsa ona kanaat etmek eski araçlar sokak oyunları tertemiz bir çocukluk
Zor bir çocukluk geçirdiğim halde o çocuklugu özlüyorum.
Müzikleri, sokaktaki oyunlarımız , neşemiz , mutluyduk sanki
Jetonlu telefon kulübeleri ve dillerden düşmeyen pop şarkılar
😊👍
😊👍
Çılgın Bediş, bücür cadı
😄👍
Şarkılar, oyunlar ve insanların birbirine duydukları saygı…
Big in Japan şarkısı geliyor niyeyse.
Çocukluğum ve gençliğim
Yoksulluk.
Neden? 90'lar şimdiye göre daha iyi gibiydi.. :) 70'ler değil
Bilmiyorum 90lı yıllarda yaşamadım. Eski mobilyalar bir muz yemenin sucuğun salamın lüks olduğu dönemlermiş. Bu yüzden yoksulluk var gibi
sokak oyunları...
Hayal meyal hatirliyorum
Eski giyim tarzları😍
Dönemin müziği
Jitem
2005 liyim
Eskiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?