Canım çok sıkkın okumasaniz bile soruyu beğenip varlığınızı hissettir misiniz?

Çok mutlu olduğum bir ilişkim vardı ama ayrı olduğumuz bir buçuk aylık dönemde tanıştığı ve biz barisinca ayrıldığı bir kızdan mesaj alınca aldatilmisim gibi ona çok ağır cümleler kurup her yerden engelledim (eski sevgilimde hâlâ aklımın olduğunu düşündüğü halde onun tırnağı olamazsın dedim) sonra pişman oldum aldatildim sandım canın yansın istedim dedim ama affetmedi ve kız takip etmeye başladı içlerinden sadece bir tanesi çok dikkatimi çekti bu kızda bir şey var dedim ama sevgilimi tanıyorum sevgilisi ya da flörtü olan bir kızla uzun süre takiplesmez bir şekilde kavga çıkarır ve onu engeller ama o kızı iki aydır hiç çıkarmadığı için içim rahattı ve kız sürekli erkek arar gibi sözler paylaşıyordu bu güzellik kime yar olacak birini bulursam direkt nikah masasına goturucem gibi evlilik isteyen kadın paylaşımlarıydi ve sevgilimin böyle birini istemeyecegini de biliyorum neyse bugün kızla karşılıklı takipten çıktılar ve kız durmadan atarlı hikayeler paylaşıyor benimle ilgilenmeyen erkeği napayım ya da kalbim istiyor beynim sana yaptıklarını hatırla diyor gibi hikayeler kesin bir birliktelikleri oldu buna artık eminim sevgilimin onu bir buçuk ayda sevmeyecegine de eminim çünkü bana kan kusturan kısıtlayan bir adamdı ama kızın hayatına bakınca onemsemedigini anlıyorum sizce boşluğuna geldiği için konuştuğu öylesine biri miydi kız gerçek anlamda koca delisi ve çok densiz paylasimlar yapiyo evlenelim mi TV izler fingirdesiriz falan diye şeyler atıyordu hangi erkek bunu açıkça bir sürü erkefin olduğu hesapta paylaşan kadınla evlilik düşünür?
Canım çok sıkkın okumasaniz bile soruyu beğenip varlığınızı hissettir misiniz?