Alışveriş & Hediyeler Alışverişte karşı cinse iç çamaşır aldığınız oldu mu? ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Me: hep kendime mi alıcam yiuuv azıcık da kocam bey'e alıyım💃🤩 Alışverişte karşı cinse iç çamaşır aldığınız oldu mu? Cevapla Alışveriş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Valla öyle bir şey yaparsam yanlış anlaşılma ihtimalim var, özellikle o an yalnızsam bxnxjxjxhzjjdxnx 1 8 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Kim ne diye yanlış anlicak ki seni 🤔 Yorumla theghost278 +1 yıl Onuda mı ben söyliyim... 🕺 🌈 👙👢💄💋💅💃 xjkcndhxhdvdhhzdj Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Süyleee Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hahahaha Yorumla theghost278 +1 yıl E söyledim işte emojilerle, dur dozu artıtayım biraz daha, daha açık olsun 🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈 xxjhdgzhdhdhhzh Yorumla theghost278 +1 yıl E emoji buraya ekleyince farklı çıkıyo alla alla Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Öyle oluyorda ben hala anlamadım kiii Yorumla theghost278 +1 yıl Peki tamam yanlış anlaşılmasın madem, öyle olsun xkdjhdgdgd Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Yilbaşi temali donlara bayiliyorum onlardan almiştim😅 2 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Zevkine bayıldım evimin direğine ben de ondan alayım 🙏☺️ Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben hiç almadım diye hatırlıyorum.😂Utanırım ben😁 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Son sorumada beklerim 🌸🙏 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 452 cevap paylaştı. Aldım evet.. :D Esprili bir üründü aslında keyifli oluyor ya ahah Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yok nasip olmadı henüz ama sevgili kişisine en seksi iç çamaşırlarını alırdım. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Olmadı eşim harici de alacağımı düşünmüyorum. Kimin ne don giydiğini evlenmeden bilememkee 1 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali Yasemin Özilhan tadında garı bulduk daİplik tanga alması kaldı Peh 0 0 Yorumla
bionicman Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Almadım ama sectigim oldu bunu al aaaallalalalalalalalsl 😛😛😃😃😃😃 1 0 Yorumla
Bir-Piremses Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiç almadım ama transparan boxer alsam mı acaba😂 2 6 Yorumla Nabertatlışım +1 yıl 😳 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Güzel fikir 😅 Yorumla Nabertatlışım +1 yıl Niye Yorumla Bir-Piremses +1 yıl Hep kadınlar giyiyor transparan, dantel içerikli ürünleri, biraz da erkekler giysin😂 Yorumla Nabertatlışım +1 yıl @bir-piremsesNerden aklına geldi 🤔 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Son sorumada beklerim 🌸🙏 Yorumla
hadigelbiraz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 59% +1 yıl Olmadı ama sorun olmazdı 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Son sorumada beklerim 🌸🙏 Yorumla
neptuno Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Evlendiğim zaman ben alıcam onunkileri 🤝🏻 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oldu vakti zamanında. 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 763 cevap paylaştı. Birlikte seçmişliğim olmuştu 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Koca şart değil bana al, sana dua ederim 1 0 Yorumla
kullanıcı2134 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Hayır olmadı sevgilim olmadigi için 1 3 Yorumla kullanıcı2134 +1 yıl Sevgilim yok maalesef olduğu dantelli iç çamaşır Alicam Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Son sorumada beklerim 🌸🙏 Yorumla kullanıcı2134 +1 yıl Hangi son soru Yorumla
turlar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hayır 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Son sorumada beklerim 🌸🙏 Yorumla
Secretzone Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Evet çok aldım 1 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Son sorumada beklerim 🌸🙏 Yorumla Secretzone +1 yıl Geldim Yorumla
DELİKANLI___ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Oldu 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Son sorumada beklerim 🌸🙏 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 355 cevap paylaştı. Alıyorum, bulamayınca görevliden yardım istiyorum 1 0 Yorumla
Oğuz0055 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Evet arkadasima almistim 1 5 Yorumla Oğuz0055 +1 yıl Hatta ped bile aldim Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Wowww Yorumla Oğuz0055 +1 yıl Ne varki knk Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Üff erkek yhaa Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Son sorumada beklerim 🌸🙏 Yorumla
DaglarinkiziEylul Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Hayir daha neler 1 12 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Niyee gıı ilerde kocan istese bana da al diye almaz mısın 🤔 Yorumla DaglarinkiziEylul +1 yıl Hayir Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Pekala Yorumla Nabertatlışım +1 yıl @DaglarinkiziEylulorada misin Yorumla DaglarinkiziEylul +1 yıl Dinliyorum ne oldu Yorumla Nabertatlışım +1 yıl Xperim yetmiyor Yorumla DaglarinkiziEylul +1 yıl Ne istiyosun Yorumla DaglarinkiziEylul +1 yıl Ne istiyorsun ya Yorumla DaglarinkiziEylul +1 yıl Atma saten bana mesaj filan Yorumla Nabertatlışım +1 yıl Atamıyorum zaten Yorumla DaglarinkiziEylul +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Nabertatlışım +1 yıl Ne gülüyorsun 😂 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl 4 yıl önce almıştım 1 4 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Son sorumada beklerim 🌸🙏 Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl inşallah Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Arabanın kadını/erkeği olur mu, "tam bayan arabası" tabiri doğru bir şey mi? ↗ Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Beklerim, inşallah Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 818 cevap paylaştı. Utanırım ben 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Son sorumada beklerim 🌸🙏 Yorumla
isteklivearzulu Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Evet bir kaç kez aldım 1 1 Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Karşı cinse hediye almayı seviyorum ama iç çamaşırı değil de hoşuna giden hediyeler Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boxer giyiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Valla öyle bir şey yaparsam yanlış anlaşılma ihtimalim var, özellikle o an yalnızsam bxnxjxjxhzjjdxnx
Kim ne diye yanlış anlicak ki seni 🤔
Onuda mı ben söyliyim... 🕺 🌈 👙👢💄💋💅💃 xjkcndhxhdvdhhzdj
Süyleee
Hahahaha
E söyledim işte emojilerle, dur dozu artıtayım biraz daha, daha açık olsun 🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈 xxjhdgzhdhdhhzh
E emoji buraya ekleyince farklı çıkıyo alla alla
Öyle oluyorda ben hala anlamadım kiii
Peki tamam yanlış anlaşılmasın madem, öyle olsun xkdjhdgdgd
Yilbaşi temali donlara bayiliyorum onlardan almiştim😅
Zevkine bayıldım evimin direğine ben de ondan alayım 🙏☺️
Ben hiç almadım diye hatırlıyorum.😂
Utanırım ben😁
Son sorumada beklerim 🌸🙏
Aldım evet.. :D Esprili bir üründü aslında keyifli oluyor ya ahah Keyifli geceler..
Yok nasip olmadı henüz ama sevgili kişisine en seksi iç çamaşırlarını alırdım.
Olmadı eşim harici de alacağımı düşünmüyorum. Kimin ne don giydiğini evlenmeden bilememkee
Bazen
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali Yasemin Özilhan tadında garı bulduk da
İplik tanga alması kaldı
Peh
Almadım ama sectigim oldu bunu al aaaallalalalalalalalsl 😛😛😃😃😃😃
Hiç almadım ama transparan boxer alsam mı acaba😂
😳
Güzel fikir 😅
Niye
Hep kadınlar giyiyor transparan, dantel içerikli ürünleri, biraz da erkekler giysin😂
@bir-piremses
Nerden aklına geldi 🤔
Son sorumada beklerim 🌸🙏
Olmadı ama sorun olmazdı
Son sorumada beklerim 🌸🙏
geçenlerde aldım ilk kez
Nikel almıştım sarı sütyen
Evlendiğim zaman ben alıcam onunkileri 🤝🏻
Yok ya alamam, utanırım. Dndk
Sevgilime alıyorum bazen
Oldu vakti zamanında.
Birlikte seçmişliğim olmuştu
Asla almam en sevmediğim şey
Koca şart değil bana al, sana dua ederim
almadım almam gidip kendisi alsın
Hayır olmadı sevgilim olmadigi için
Sevgilim yok maalesef olduğu dantelli iç çamaşır Alicam
Son sorumada beklerim 🌸🙏
Hangi son soru
Hayır
Son sorumada beklerim 🌸🙏
Evet çok aldım
Son sorumada beklerim 🌸🙏
Geldim
Oldu
Son sorumada beklerim 🌸🙏
Alıyorum, bulamayınca görevliden yardım istiyorum
Evet arkadasima almistim
Hatta ped bile aldim
Wowww
Ne varki knk
Üff erkek yhaa
Son sorumada beklerim 🌸🙏
Hayir daha neler
Niyee gıı ilerde kocan istese bana da al diye almaz mısın 🤔
Hayir
Pekala
@DaglarinkiziEylul
orada misin
Dinliyorum ne oldu
Xperim yetmiyor
Ne istiyosun
Ne istiyorsun ya
Atma saten bana mesaj filan
Atamıyorum zaten
😂😂😂😂
Ne gülüyorsun 😂
4 yıl önce almıştım
Son sorumada beklerim 🌸🙏
inşallah
Arabanın kadını/erkeği olur mu, "tam bayan arabası" tabiri doğru bir şey mi? ↗
Beklerim, inşallah
Utanırım ben
Son sorumada beklerim 🌸🙏
Evet bir kaç kez aldım
Karşı cinse hediye almayı seviyorum ama iç çamaşırı değil de hoşuna giden hediyeler
Kadinlara en incesi cok iyi gidiyor.
Almadım ama almak isterdimm :)
Ayyy çok utanırım o ne öyle 😀🙈
Olmadı
Son sorumada beklerim 🌸🙏
Kocama alıyorum ben
Evet alıyorum
Evet aldım dantelli hemde
Hayır almadım
Almadım
Almadım hiç
Oldu evet 😁