Sürekli parayı yönetemediğimi, çok harcadığımı söylüyor. Bunalttı beni. Tamam anladık ekonomiden en çok sen anlıyorsun, paranın değerini bir sen biliyosun. Mont ihtiyacım vardı aldım. Bu kadar abartılmaz ki ya.
Kendi paramla alışveriş yaptığım halde erkek arkadaşım harcamalarıma karışıyor. Erkekler neden böyle?
erkek arkadaşın mı yoksa evlenmeyi düşündüğün adam mı? evlenmeyi düşündüğün kişi ise "benim param kimse karışamaz" havasından çıkmaya başlasan iyi olur... zira o monta ihtiyacın olduğunu söylüyorsun ama evlilik yürüteceğin zaman gerçekten öyle bir ihtiyaç var mı? eski montunun karşılamadığı ihtiyaç ne kadar önemli? yeni mont kaç lira? gelirin ne kadar? gelecek için yatırım yapabiliyor musun? yapılmış bir yatırım var mı yok mu? gibi soruların cevabına göre karar verilir... şu anda evli olmasanız bile bugünden gireceğiniz borçlar veya yapamadığınız birikimler yarın başınızı birlikte ağırtacak
Alışveriş & Hediyeler konusunda 553 cevap paylaştı.
"""kendi param istediğim gibi harcarım, babam bu kadar karışmıyor sen hayırdır demek bu kadar mı zor? parayı sen mi veriyorsun da karışıyorsun?""" böyle tipleri açıkça bozun ya . belki art niyetsizce söylüyordur ama kocan değil flörtün sadece. bugün var yarın yok ve para senin paran. bu haddini aşmaktır. ona bir soğuk duş etkisi lazım.. sana ne oluyor derler adama.