Erkek arkadaşım sürekli para muhabbeti yapmaya başladı. Ne yapmam gerek?

Erkek arkadaşımla 3 aylık bi ilişkimiz var. Ben 21 erkek arkadaşım 22 yaşında ikimiz de üniversite öğrencisiyiz. Para yiyen birisi değilim. Her cafeye gittiğimizde çay içiyorum. Bazen o ödüyor bazen ben ödüyorum. O ödediği zaman markete gidip bir şeyler alıyorum. Çünkü kendimi kötü hissederim. İlk zamanlarda para muhabbeti olmuyordu ama bu aralar sürekli lafını yapmaya başladı. Mağazaya kıyafet bakmaya gidiyoruz mesela. Bana bunu al param bitti diyor. Ben de diyorum hani benim de yok o kadar Böyle şeyler içten gelerek alınır zaten birinin demesiyle değil bana göre. En son 40 lira sen verirsen alırım dedi. Ben de veririm tamam al dedim. Yok şaka şaka diyor. Kıyafetlere bakıyor işte buna bu kadar para mı verilir ya diyor. Başka zaman markete gidince cips alıyor mesela bunu sen al diyor param yok diyor. Ben de alırım diyorum. Sonra çikolata da alıyor nasolsa sen ödeyecekmişsin diyor. Ben zaten o hesabı ödeyecektim ama kendisi böyle diyince bi soğuma geliyor. Ve onun öncesinde bira almıştı zaten. Parası olmadığına inanmıyorum yani. Kampa gitmeyi düşünüyorduk. Hadi beni kampa sen götür dedi yani kamp paramı ver demek istedi. Tek kişi 200 lira. Ben de dedim annemlerden alıcam para. O zaman daha fazla iste onlardan dedi. O zaman gitmeyelim dedim. Başka zaman gideriz dedim yok yok gidelim şakaydı dedi. Bana sürekli böyle şeyler söyleyip şaka diyor. En son dedim bana böyle şakalar yapma ben senin sevgilinim. Anlamadığım şey durumu iyi. Arabası var. Baya benzin parası verdi bir gün. Onun lafını yaptı ve dışardaydık soğuk yaptı bana neden diye sorunca da baya para verdim o yüzden moralim bozuktu dedi. Ben o teklif etmediği sürece arabasına binmiyorum zaten. Bi ara da çarşıya gidicem kıyafet bakıcam gelir misin sen de dedi ben de olur dedim. Arabayla aldı beni. Sen olmasaydın ben otobüsle giderdim dedi. Ben de otobüse binseydik deseydin o zaman dedim. Sonra konuşmadık hiç arabada. Kıyafet bakarken bile soğuktu konuşmadı benle. Ben de işimiz bitince arabaya binmek istemiyorum otobüse binicem dedim hayır falan dedi ve otobüse bindim. Binmek istemiyorum arabasına artık. Çünkü rahatsız olmaya başladım. Görgüsüz ve seviyesiz bi insanmış gibi geliyor. Bunlar sadece iki hafta içinde olan şeyler. Geçen gün telefona bakıyordu neye bakıyorsun dedim. Kartımda son 6 lira kalmış da ona bakıyorum dedi. Sonra markete girdik yanımızda başka çift arkadaş da vardı. İçecek aldık ve önden gidip onun parasını ödedi. Başkalarının yanında para ödetmemek içindi herhalde anlamadım. Sonra gece oldu diğerleriyle ayrıldık çiğköfte aldı mesela. Yani paran yok madem nasıl alabiliyosun. Daha geçen gün bir romana 100 tl verdi ya. Onun da etiketini gösterdi işte şu kadar para diye. Ben artık çok yoruldum ve onu seviyorum ama bu şeyler beni soğutuyor ondan. Böyle bi insanla evlilik düşünemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Acaba beni mi deniyor bu konularda anlayamadım.
Erkek arkadaşım sürekli para muhabbeti yapmaya başladı. Ne yapmam gerek?