Sevgililer Günü kapıda, hediye seçme telaşı zirvede! Aslında, sevgini ifade edebilecek bir hediye bulabilmek tüm mesele. 🥰
Ödüllü sorumuz sevgilisini mutlu etmek isteyen tüm aşıklar için geliyor!
Sen 14 Şubat’ta sevgiline aşkını anlatmak için ne hediye edeceksin?
❤️ Hemen, Karaca’yı ziyaret et,
❤️ Sevgiline almak istediğin hediyeyi seç,
❤️ Seçtiğin ürünün linkini #Karaca & #SevgililerGünü hashtag’lerini kullanarak görüşünde paylaş ve neden seçtiğini anlat,
❤️ En çok beğenilen 10 görüşten biri seninki olsun ve Karaca’dan 100 TL’lik* indirim çeki kazan!

İşte, Karaca’dan alarak sevgilini mutluluktan havalara uçurabileceğin yüzlerce mükemmel üründen 3’ü!
😍 Sütlü Türk kahvesi, közde Türk kahvesi, sütlü kahve çeşitleri ya da sıcak çikolata hazırlamaya imkan tanıyarak sevgiline “senin için hep en iyisini istiyorum” mesajı vermeni sağlayacak Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi
😍 Romantik bir akşam yemeği planı yaptığınızda tüm şıklığıyla size eşlik edecek ve sevgilinin neşesini katlayacak şık mı şık Karaca Pure 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı
😍 Hem kalpli hem de çiçekli deseniyle aşkı sevgilinin yatak odasına taşıyacak Karaca Home Letra Kırmızı Çift Kişilik %100 Pamuk Nevresim Takımı
Eğer, kafanda bunlardan çok farklı bir şey varsa, yine Karaca’ya davetlisin! 👈
Bazı hediyelerin yeri başka, diğer tüm hediyeler için Karaca! ❤️

Kararsız kaldıysan, Karaca Sevgililer Günü Hediye Rehberi seni bekliyor; hemen incele!
Sevgilin için seçtiğin hediyeyi gösterme zamanı geldi! Sana ödül kazandıracak görüşünü hemen paylaş! 💕
Sevgiline Karaca’dan ne hediye etmek istiyorsun?
*İndirim çeki Karaca.com’da ve Karaca uygulamasında geçerli olacaktır.
@xKimMiyimx
@kalpsiz-melek
@mekanınsahibinil
@Zarfçı
@Edameda06
@AtomunÇekirdeği
@06romeo
@Moliere96
@aykutPlus
@domatesguzeli_93
Aşk İlişkileri
YKS2026