Kalbi evi için atanlar burada toplanıyor!
Sen de mutfağım ❤️ ben, salonum ❤️ ben, koridor ❤️ ben diyenlerden misin?
Sevdiklerinle paylaştığın sofraları da hep aynı heyecanla ve özenle hazırladığını biliyoruz.
Biz de 50 yıldır aynı özenle çalışıyor, kalbi evi için atanlara özel tasarımlar sunuyoruz. Karaca 50 yıldır salonunuzda, odanızda, mutfağınızda ve kalbinizde! ❤️ Şimdi, 50. yıla özel indirimler ve 50. Yıl Koleksiyonu ile kutlama zamanı!
Böyle indirim ve imza koleksiyon 50 yılda bir gelir! Senin favorilerin neler?
❤️ Karaca’nın 50. yılına özel yeni sezon ürünlerinde bile geçerli indirimleri kaçırma!
❤️ 50 yıllık mirasın sofralara yansıması Karaca 50. Yıl Koleksiyonu şimdi satışta, hemen keşfet!

Karaca’nın 50. yıl kutlamalarında seni neler bekliyor?
❤️ Çeyizlerin olmazsa olmazı olan; tence setleri, tavalar, düdüklü tencereler.
❤️ Mutfağın küçük yardımcıları; blender setleri, airfryer, kesme tahtaları, bıçak setleri.
❤️ Özel anlara 40 yıl hatır ekleyen; kahve makineleri, özel tasarım kahve fincanları.
❤️ Şıklığı ve rahatlığı hissettiren; nevresim takımları, battaniyeler, uyku setleri.
❤️ Sofralarınızı, mutfağınızı, evinizin en güzel köşelerini tamamlayacak olan; amerikan servisleri, çerçeveler, porselen takımları ve çok daha fazlası…
Kaçırılmayacak fısatları hemen keşfetmeye başla!
Karaca’nın 50. yılını sadece indirimlerle değil, evi kalbi için atanlar için özel bir koleksiyonla taçlandırdık.

50 yıldır, “evim ❤️ ben” diyenlerin evini ve sofralarını güzelleştiriyoruz! Böyle güzel kutlama 50 yılda bir kere gelir, kaçırma!
50 yılda bir gelen indirimden senin favorilerin neler? Kalbi evi için atanların kalpli cevaplarını bekliyoruz. ❤️
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer