AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Şımdi bir şey anlatacağım şaka sanacaksınız.. gerçek.
Süt ürünlerini ve sebzeleri bahçe veya serada üretim yapanlardan alıyoruz.. balığı tutuyoruz, tutamazsak tutandan alıyoruz.
Tavuğu ayşe teyzemin köy işi ve yolunmuş, eti kasaplar alıyoruz. sıkı durun..
Market ayağımıza gelir.. gezdirici dedikleri arkadaşlar dan temel ihtiyaćlarİmamı bakliyat meyva çay şeker. ulaşamađıgımız ürünler kahve v. s. Sipariş veririz
Zincirleme market bizimkisi
Aaa ne kadar güzel cidden
Köy pazarlarda olur bitkisel yağlar kuru otlar sabunlar kuru meyve v. s.
Kıskandım yeter :D
A101, BİM ve şok. Bu üçü genelde zaten aynı fiyat piyasasına uyguluyorlar. A101 deki farklılık sadece haftalık olarak bazı ürünlerde sürekli indirime gitmesi. 10 lira ve üzeri çoğu ürünü %50 indirimle vermesi gibi avantajlarından dolayı a101 i daha sık tercih ediyorum.
Hiçbirisi uygun değil bence. Hepsi yolmaya endeksli. Ne koparisamin peşindeler. Zam gelince ellerindeki mala da yansıtıyolar hemen. Halbuki elindeki malı bitirirsin sonra zamlı satışa geçersin. Ama yook bunlar böyle. Bu yaptıklarının bedelini ödeyecekler öyle ya da böyle. Marketler arası ne kadar fark var bilemiyorum ama çok oynadığını da düşünmüyorum. Hepsinde yüksek hangisine gidersen git değişen bisey olmaz diye düşünüyorum. Kolay değil neler olacak görücezz. Merakla bekliyoruz
Migros filan çok pahalı A101 ürünleri pek iyi değildi ben yanlış hatırlamıyorsam biz genelde her zaman BİM o zaman kullanıyorduk yanlış hatırlamıyorsam ama şok bence gayet uygundu
Yerel marketimizdeki Biskolata Pia' nın 10,50 tl olmasına üzülürken, aynı ürünü A101'de 7 tl'ye gördüğümden bu yana forever A101 diyorum.
Gökkuşağı var bizim burada fiyatlar fena değil birde onur market. Yemek kartı oralarda gectiği icin bunları tercih ediyorum.
kombo yapıyorum ben 😂😂😂
mutlaka 3-4 taneye dağıtıyorum alışveirşimi hepsinde bir ürün ucuz vs oluyor çünkü
BİM A101 Şok
Evet eski ucuzlukları yok ama diğerleriyle kıyaslayınca uygun kalıyor
Hiç biri uygun marketmi vardıki hepsi kazık nasıl insnaalra kazık soksak diye rekabet halindelee
Turkiyedeki market durumlarini bilmiyorum herhalde Bimdir. En cok duydugum bu 🤷🏻♀️
İnternetten alışveriş yapıyorum. Markete gitmeyeli epey oluyor.
Türkiye de değilim 8 ay önce bin gayet uygundu şimdi ne oldu bilemem
Duyduğum market isimleri var ucuz diye ama kendim gidip bakmadığım için bir şey diyemiyorum.
Migros daha uygun bence. BİM ve diğer marketlerin ürünleride pek kaliteli değil
Gelende binden alıyorum indirilmesi takip ederek ama bebek bezini sadece 😂😂
Migros iyi ama pahalı fiyatları abartıyorlar kulaklarını çekmek lazım.
Şok ve migros derim fiyat konusunda fena değiller
Artık uygun bir yer kalmadı diye düşünüyorum.
Migros. BİM falan artık eski BİM değil
BİM uygun gibi bu konuda
A101 harca harca bitmez
Aaaa reklam yapıyor spam görüş jfjfj 😂
Ahahaha koptum dkdjdks
Bir de görüşünü alıyorlarmış hahaha 😂 😂 😂 jfjfj
BİM veya migros favorim
BİM en uygunu bence..
Evime en yakın olduğu için A101 diyorum..
Şok ve migros
Belli market yok fiyat takip ederim
Şu an migros gibi
Hiçbiriii
Bip, A 101
BİM.
A101
Kesinlikle BİM.
Migros ama money club kartın varsa
Bence Migros ve Şok.
A101 ve BİM.
A101 sankimm 🙄