Merhabaa 🌸
Migrostan daha ucuz bir market varsa söyleyin tüm paramı aldı. 😂

Merhabaa 🌸
Migrostan daha ucuz bir market varsa söyleyin tüm paramı aldı. 😂

En pahalı market Migros ama ben Migrostan alışveriş seviyorum. İçki hariç her şeyi alırım. Prensip olarak alkole karşıyım içmiyorum. Ama Migrosun hizmetini seviyorum. Güzel kasiyer kızlar, beyefendi personeller... İnsan kendini mutlu hissediyor Migrosta, özel hissediyor.
Yurt dışında yaşıyorum. Yaşadığım yerde Alman hipermarket zinciri olan Kaufland var. Orayı tercih ediyorum ve çok güzel indirimler ve çeşitler oluyor. Türkiye'ye geldiğimde ise tercihim Migros ve BİM.
"En İyi Cevap" seçimi için teşekkürler.
Bende bugün Migros a gittim gayet memnun bir şekilde marketten çıktım. Artık oradaki personel beni tanıdığı için indirim de neler olup olmadığını söylüyor ona göre alacağım şeyleri erteliyorum ya da alıyorum
Cevap
10Cevap
Züber markası dışında aldığın ürünler kötü bence başka marka tercih et bence
Sporcu yiyeceği diye yiyorum işte yoksa bayıldığımdan değil.
Ya damla soda yerine beypazarı al. Cevizi Bimden al bence daha ucuz daha kaliteli eti yerine başka ürün tercih edebilirsin
BİM A101

BİM ve Migros
Migrosda anca BİM deki ürünlerden sıkıldıgımda gidiyorum
Migros cok kaliteli ya severm
Migros iyi bence
Migros’u kullanıyorum.
Bunlar nasıl spor beslenmesi 😂
Sağlıklı❌
Zararlı✅
Kurabiye glutensiz, soda bildiğimiz soda zaten zararı yok, diğerleri protein bar. Hayatında hiç spor yaptığına emin misin (fitness)😂?
Hayır hayatımda hiç spor yapmadım (ilaç kullanmadım kalori takibi makro hesabı yapmadım 200 kilo bence yapmadım kolum 45 cm değil jsahaja)
Vay be kralmışsın da haberimiz yokmuş 😂
Sana 1 soru 1 de istek söylebilir miyim
Getir uygulaması cazip gelir
Migros.
BİM şok a101 felan
File...
Migros en iyisi
Genelde BİM
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?