Sizce en iyi market hangisi?
MİGROS
CARREFOURSA
Şok
A101
BİM
Getir
Makro
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selamlar, ben biraz market delisiyimdir. :D Bir şey almasam bile gezmeyi, kampanyalarını incelemeyi çok severim. Migros, BİM, A101 en sevdiklerim aslında karar vermek zor o yüzden benim için. Türkiye market sıralamasında en başta Migros geliyor tabii ki ama hangi market ucuz dersen orada Şok, BİM, A101 devreye giriyor. Hadi gel beraber detaylı inceleyelim.

Migros genel olarak ’pahalı market’’ olarak anılıyor fakat bence kesinlikle öyle bir şey yok. Hem Türkiye’nin market sıralamasında başta geliyor hem de uygun fiyatlı oluyor. Kendi ürünleri çok çok daha ucuz oluyor ve sürekli kampanyaları oluyor. Hem web sitesinden hem de uygulamasından online olarak da alışveriş yapabiliyorsunuz. Hatta ‘’Migros Hemen’’ ile siparişiniz 20 dakika içinde size teslim edilmiş oluyor. Şahsen hangi market ucuz, en iyi marketler hangisi derseniz bence Migros bunun başında yer alır. Ben sık sık kullanıyorum şahsen, güvenin. :D

Migros ile aynı kaderi paylaşan marketimiz.. CarrefourSA’da pahalı olarak anılıyor maalesef. CarrefourSA’nında kendi ürünleri mevcut ve Migros’da olduğu gibi fiyatları oldukça uygun. En kaliteli marketler arasında yer alıp bu kadar uygun olmak mükemmel. Sadece online olarak randevulu olması sorun bence bir de kampanyaları çok fazla olmuyor. Orta halli diyebiliriz kendine. :D

Evet, vazgeçilmezimize geldik. :D Tabii eski zamanlara göre fiyatları artık o kadar uygun değil ama gerçekten sektöre göre çok çok uygun. Türkiye’nin Market sıralamasında Migros ile kapışırlar bence. Halkın aklına en kaliteli market olarak değil de genelde ucuz market olarak gelir. Şahsen birine hangi market ucuz diye sorsanız size kesinlikle BİM derler. BİM'in tek kötü yanı online uygulamasının hızlı sipariş oluşturmaması.. İyi yanları ise bitmez. Kozmetik olsun, çeyiz olsun hafta hafta harika ürünler getirir. Intagram’da broşürleri takip etmeyen bizden değildir. :D

‘’Şok daha ucuzu yok.’’ diyerek aklımıza kazmış marketimiz son yıllarda kendini çok geliştirdi. Uygulaması özellikle, harika! Gün içerisinde size teslimat yapabiliyorlar ve kampanyalardan faydalanabiliyorsunuz. BİM market gibi aslında bunun kaderi de aynı. En kaliteli market değil de en ucuz olarak anılıyor bu marketimiz de… Ne yapalım ama seviyoruz biz şok marketi! :D Yine BİM gibi hafta hafta kampanları kesin oluyor ve harika ürünler getiriyorlar. Seni seviyoruz şok market…

‘’Harca harca bitmez!’’ diyerek bizi kendine çeken A101 markemizi de gerçekten çok seviyorum. Gerçekten çoğu markete göre daha uygun fiyatları ve ürünleri gerçekten kaliteli. Sadece yiyecek içecek olarak da düşünmeyin, iç çamaşır ürünleri bile harika bence. En iyi marketler sırasında ben de başta gelir ne kadar sonda da yazsam… Ayrıca abur çubukları harika sadece keşke şok market gibi online sistem geliştirse.. Her şey daha güzel olurdu.
Ben carrefour seviyorum.
Tüm şubeleri çok büyük ve aradığım her şeyi rahat rahat buluyorum. Cevremde çokça yakın migroslar var yolum carrefour a düşerse bulduğumu sepete atarım. :D
Migros.
Ne ararsan var.
İçine girince çıkasım gelmiyor hiç.
Yunus
Anka Gross
Gimsa
Alnıaçıklar
Altunbilekler
Mandalin
Soykan
Hadim
Sultan
Tempo
Canerler
Endi
Keybi
Gima
Gimat
Simge
Çağdaş
Meşhur Peynirci
Marketim Aygün
Fidanlar
Akbal
Özdilek
Gipa
Macit
Yeşilova
Vipaş
Makro
Uyum
Çetinkaya
Yonca
Başgimpa
Efor
Şekerciler
Akyurt
Halciler
Erdemler
Kayalar
Metro
City Gross
Furkanlar
başka tanımam. diğer şehirlerdeki marketler sürekli isim değiştiriyor. onlar güvenilir değil. en güzeli kendi şehrimin ve memleketimin marketleri. istanbul'da her yer migros olmuş.
Şu seçeneklerin arasında market diyebileceğim iki market var, onlardan birisi Migros diğeri CarrefourSA. Alışverişimin tamamını Migros marketten yapan birisi olarak oldukça memnunum ne arasam mevcut, evimin karşısında 5M Migros var, evimin altında Şok var daha içeriye girip merak etmişliğim bile yoktur...
BİM
Şok
Migros
A101
Bunlar benim genelde sık olarak kullandığım marketler.
Cevap
21Cevap
En iyi diyemem ama en rahat alışveriş yaptığım şu an için migros zaten hep marka ürünler olduğu için iyi tabikide fiyatlarda iyi olsa çok iyi olurdu.
Doğruca tarımdan sofraya destek esnafa destek be bez poşet yapımındada ev hanımlarına iş veriyor destek bu yüzden şok
A101den nefret ediyorum. Onlar yuzunden zehirlendim.
City Cross favorimdir :D İçki reyonu beni benden alıyo :D
Hepsinin yeri ayrı ihtiyaca göre nitelendirilir
Tabi Bim ve A101 fukara dostu
Artık fakir marketi olmasa bile sattığı mallar kaliteli olduğu için BİM diyorum
Turkiyedeko en guzel market migrostur aksini iddia edwn kardeşim dur
Migrosu çok seviyorum. Bim de iyi ama Migros tam benlik.
bence bim hem karisik degil hemde fiyatlari bana gore ucuz
tartışmasız BİM. adamlar sırf birilerinin tabiriyle islamcı diye o iş disiplinlerini görmezden gelip günahını almayın.
Evet, kadınların kriz dönemi başladı. Kredi kartınızın hesap kesim tarihlerini aklınız varsa ayın 1'i ile 10'u arasında değil de sonraki bir zamana ayarlayın, 1 ay nefes alın.
Bu tamamen ürünlere göre değişkenlik gösteren bir konu her market farklı olabilir
Örnek verirsem BİM kendi ürününü yapıyor diğer marketler de öyle
Normal halkın kullandığı yerleşmiş markalar var
Örnek verirsem Kent, Dr. Oethker gibi
Bu markaları ayrı kendi markalarını ayrı satıyorlar
Hangisi daha iyiyse onu tercih ediyor müşteri
Bu marketlerin ürünleri yerleşmiş markalardan biraz daha ucuz oluyor
Ama müşteri her zaman ucuzluk değil kalite de arıyor
Bu iki kriteri sağlayan market favori olur
Yani bazı ürünleri iyiyken bazı ürünleri kötü olan marketler var
Mesela a marketinin kakaosu iyiyken diğer b marketininki kötü olabilir
Fiyatları uygundur fakat birinin kalitesi diğerine göre daha iyi olabilir
Bunun dışında temizlik ve düzen de önemli
Rafların düzeni kimi marketlerde çok özensiz oluyor
Müşteri düzen ve temizliği bir arada görmek istiyor
Genel olarak düzen ve uyum konusunda küçük marketlerden A101 ve BİM tercih ediliyor
Büyük marketlerden ise Carrfoursa tercihi ediliyor
Genellikle bazı marketler avm içerisinde oluyor ve orada daha uygun fiyata da alabiliyorsunuz
Sanal marketler de en iyi market sanırım Migros
Sebze meyve çeşitliliği ve tazeliği açısından tercih ediliyor
Diğer ev ihtiyaçları içinse trendyol market ideal sanırım
CarrefourSA ve migros
Migros.
bim tabii ki. fakiriz çünkü asdjdk
Hepsi benim bebeklerim
Fiyat bim ürün çeşitliliği migros
Teşekkür ederim🙃
Rica Ederim
Türkiye'de yaşamadığım için bilmiyorum.
migros tabiki ürünleri kalite
intermarche tercih ediyorum..
migros her zaman tercihim..
Tabiki de BİM favori marketim
Bim tabikide
Garrefoursa
Hakmar
Bin a101
Carrefour
Migros.
Migros
Migros..
Bim jsfs
bim öğrenci marketi
Migros.
Macrocenter
A101
bim a. 101
Turka da eksik
o ne?
o da sürekli isim değiştiren marketlerden biri.
Migros.
BİM tabikide en ucuzu en iyisidir
Migros
Bimciyim ben
Migros.
A101
File
Migros
Bim bence
A101 ve Migros.
bim aş
şok nerde
o nu eklemeyi unuttum ama çok küçük şok aradığın bulunmuyor.
kipa
arasıra gidiyorumda çok uzakta.
A101
Happy Center
CarrefourSA
Bim market
a101
Bim market
Metro👌
Carrefoursa
groseri bence
A101 bence