Alışveriş & Hediyeler konusunda 338 cevap paylaştı.
Alışveriş konusunda kadınların adı çıkmış ama alışverişe düşkün birçok erkek de var. Mesela erkeklerin çok para harcadığı özel şeyler var. Saat gibi ya da teknolojik aletler gibi.. Kadınlar ufak ufak çok şey alıyor ama erkekler tek ürünü çok para veriyor. Göze batmıyorlar bu yüzden.
alışveriş bağımlısı değilim ama zaafım var gerçekten en sevdiğim şey diyebilirim o yüzden annem hep kadın dualar ediyo inşaAllah sana cimri tutumlu birisi gelsin de çok harcattırmasın sana diyo ama nasıl tövbe dedirtebilirim ben bu kadına ya 😂😂😂
Erkek ihtiyaç için akıllıca alışveriş yapar. Kadın ihtiyacı olmasa da , kullanmayacağı bir şeyi indirim etiketi var diye alır O yüzden zeki (?) kadınları iş hayatına sokuyorlar.😎
Alışveriş bağımlısı olmak biraz parayla alakalı , parası var ki bağımlısı🤣Kadınlar için normal görülebiliyor ama aşırıya kaçtıklarında da ilk onlar göze batıyor.
Kadınlar zaten toplumumuzda alısverıs bağımlısı olarak biliniyor ama bı erkegın alısverıs bağımlısı olması göze batar erkek kıyafatr veya başka bıseye o kadar para vermez
Bence erkek çünkü kadınların alışverişe düşkünlüğü biliniliyo ama erkeklerin öyle değil şahsen ben alışveriş yaptım mi mutlu oluyorum yeni şeyler almak giyinmek