Yapar. Hatta maddi sunumdan rahatsız olmak yerine maddi beklenti içinde olan kadın mal muamelesi görür ve mal gibi kullanılır atılır. Bir erkek lüzum yokken neden kadına para harcar? Ya özgüveni yok ya da bir hatası var. Yani para olmadan erkekliğiyle, kişiliğiyle senin gönlünü kazanamayacağını mı düşünüyor? Ben sen olsam bunu sorardım ona. Kadın neden erkeğinin sevgisini harcadığı parayla ölçer? Yani erkekte hediye alacak para olmasa neyle ölçecek bu kadın? Hatta bu kadın para harcamayan ya da parası olmayan erkeği sevmeyecek mi? Erkek olsam da bunu sorardım. Kadınların "Seven sevdiğinin önüne dünyaları serer" argümanı irite edici, duygusal bir dolandırıcılık argümanı. Namuslu bir kadın kendisi için fuzuli masraf yapan erkekten rahatsız olmalı.
Öncelikle ucuz kadın fobinizden kurtulun. Gerçekten ucuz bir kadınsanız bu zaten bir şekilde ortaya çıkar saklayamazsınız bunu. Yani hediye kabul etmemek ile kendinizi saklayamazsınız o sebeple doğal olun kendiniz olmaktan korkmayın. En ucuz insan kendisini tanıma cesaretini gösteremeyendir.
sevgilin sana değer verdiği seni önemsediği için alıyor hediyeleri senin kabul etmen seni ucuz kadın yapmaz ama kabul etmezsen eğer seni kaba bi kadın yapabilir canım
Bence sen de ona ufak tefek, elinden geldiğince sürpriz ve hediyeler yapabilirsen öyle bir yanlış anlaşılma olmaz. Yapmasan da olmaz ama sen böyle kendini de iyi hissedersin bence.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
parası varsa alsın tabi sevgilisine hediye almicak da kime alcak