Senelerdir kullandığım blender setinin motoru sonunda istifa etti. Şaşırmadım. Philips'in bir ürünüydü resimdeki gibi aşağı yukarı. Şimdi yenisini almak şart lakin hangi marka? Bu tarz set kullanıp memnun kalanların görüşlerini bekliyorum.
El blender setimden dumanlar çıktı ve artık çalışmıyor. Hangi markayı tavsiye edersiniz?
Öncelikle merhaba ve geçmiş olsun yeni almayı düşünüyorsan muhakkak aşağıda vereceğim blender setlerine de bakmanı tavsiye ederim. Umarım yazdıklarım işine yarayacaktır. Kesinlikle emin olmadan öneri yapmam ama ya benim kullandıklarım ya da yakınlarımın kullanıp hiç şikayetçi olmadığı modellere öncelik vereceğimi de söylemek istiyorum.
Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Set
Meyve sebzeleri kolay dilimlemesinin yanında buz parçalama özelliğine sahip çelik bıçakları ile dikkat çekiyor. Soğuk içecekleride hazırlayabileceğin bu setin içinde çarpıcı aparatıda sete dahil halde satılıyor. Değerlendirmeye almanızı tavsiye ederim. Fiyat: 400 TL ile 500 TL arasında satıcıdan satıcıya göre değişiklik gösterebilmektedir.
Tefal Masterblend Activflow Pro Blender Set
Blender, çırpma, doğrama, rendeleme ve dilimleme özelliğine sahip 1.5 Lt. geniş haznesi ile dikkat çeken blender set ayrıca tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkabilir olduğu için oldukça kullanışlı bir set olmayı başarıyor. Fiyat: 700 TL ile 750 TL arasında satıcıdan satıcıya göre değişiklik gösterebilmektedir.
Bosch MSM67170 Ergomixx Blender Set
12'li hız ayarı bulunan ve turbo tuşu bulunan setin en büyük özelliği bence sıçramaları engelleyen ayağı olmasıdır. Bu ayak sayesinde kazaların önüne geçmekte çok profesyonel bir set diyebilirim ayrıca setler arasında en uzun ve esnek kabloya sahip olmasıda tezgah üzerinde bir hayli işe yarıyor diyebilirim. Kesinlikle değerlendirmeye almanızı tavsiye ederim. Fiyat: 900 TL ile 1.100 TL arasında satıcıdan satıcıya göre değişiklik gösterebilmektedir.
Philips Viva Collection HR1335/00 Blender Seti
Bu blender setinin ise tam olarak 20 farklı hız seçenekleri bulunuyor. Bu konuda rakiplerine kesinlikle fark atmayı başaran blender seti ayrıca oldukça ergonomik bir yapıya sahiptir. Bütün aparatlarının bulaşık makinesinde yıkanabilir olması da çok büyük bir artı sağlıyor diyebilirim. Bu blender setininde listende yer almasını ve araştırırken muhakkak değerlendirmeye almanızı tavsiye ediyorum. Fiyat: 1000 TL ile 1.300 TL arasında satıcıdan satıcıya göre değişiklik gösterebilmektedir.
Umarım tekrardan aynı problemi yaşamadan mutluluk içinde kullanabileceğiniz bir modeli tercih edersiniz.
Tekrardan geçmiş olsun diyorum ve iyi günler diliyorum.
Ben geçenlerde aldığım Arzum Ar1126 Hestia Multi Toprak 1500 W Blender Setini tavsiye ediyorum. Piyasada oldukça farklı ve pahalı modeller var. Fakat fiyat performans olarak gayet memnun kaldığım bir ürün. Ayrıca 2 sene garantisi olması da iyi bir avantaj.