Bu akşam tavsiye üzerine A-101 den kadife tatlısı almaya gittim. Gerçi ben BİM den aldım ama olsundu😅🤤🍰Tamam kendime aldım ama sonra dedim ki ben odaya gidicem. Orada 3 arkadaşım daha var. Ben yiyim de onlar baksın mı dedim. Feda olsun hepimiz beraber yiyelim dedim 4 tane aldım.
Siz de alışveriş sırasında arkadaşlarınız ya da aileniz için de fazladan alıyorsunuz mu?
Alışveriş yaparken sevdikleriniz için de sepete ürün ekliyor musunuz?
Selamlarrr :) Ne yalan söyleyeyim yapmıyorum biraz bencilce olacak ama ihtiyacım olan ve istediğim ürünleri alır çıkarım. Eğer istiyorsa beraber bakabiliriz benim ayırt etmeme gerek yok bunun için. Böylesi daha rahat oluyor ayrıca.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı.
Selam gadası 🙃
Aynı ortamda olduğum insanlar içinde birşeyler alırım. Ne demişler biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar. Ben yerken onların bakmasını istemem. Birer tane de onlar için alırım. En azından içim rahat eder.
Oda iyi, bakış açısını değiştirmiş olursak, kilo alma, masrafa girme, sürekli BİM'le ebeveyn evlat ilişkisinde bulunmaktan kurtulma gibi artıları olmuyor değil, Neyseki BİM'den kurtardım, ama şok'a dadandım bu aralar, pastamia var, etinin ürünü, tavsiye ederim, oda çok lezzetli, buz dolabında oluyor, istersen şok'a da bir bak derim, bu kızı iflas ettirecem 😂
Yapma ya zaten spora başladıktan sonra biletler oldu elimde çikolatayla gidiyorum salona hocam beni kovacak yakında😂 Ayrıca yurdun ödemesi geldi, burs daha yatmadı, dardayım dardaaa
Dardayım heeeyy Aney aney 😁 Azer bülbüle bağlamışsın, spor salonu + çikuleta, anlıyorum baya sporik bir spor, en azından aldığın kaloriyi yakıyorsun, 😁 flamenko'da işe yarar hem eğlenceli hem spor hemde detoks olur,
Ona da param yok maalesef. Spora anca harçlık arttırıyorum 😅 Ayrıca burada flemenko dersi verebilecek bir kurs olduğunu da sanmıyorum. Anca halay falan vardır o da varsa😂
KS' de para toplayalım şu kızımızı okutalım, eğitime katkı, yarın senin için dernek kuralım, ettiğim + Spor + çikuleta 😁 Sporu evde yapsan mesela, ben dambıl çalışırım + yürüyüş, spor salonuna vereceğin parayı kendine ayır derim, belki dersin sosyalleşme için spora gidiyorum onuda bir şekilde salona gitmeden yapabilirsin, Bence halayda hiç fena değil, aradada bir zılgıt patlattınmı tamam, ila la la la la la la 😂
Anladım, ben senin bütçen için diye söyledim, zorlanma diye, hem okul hem spor salonu vs zor yani öğrenci için, İnşaAllah iyi bir gelecek iyi bir hayatın olur, iyi yerlerde güzel günlerde iyi insanlarla olman temennisi ile, sağlıcakla 🖐️