Alışveriş & Hediyeler Ambalajını beğendiğiniz şeyleri alır mısınız? Minimicki Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Ayy bu bronzeri bu yüzden aldım cok seker dimiiiii Ambalajını beğendiğiniz şeyleri alır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 11 ay Geçende parfüm aldım sırf kalpli diye kırmızı kalpli şekli birde kelebek kapaklı var sırf bakıp alıyorum ahaha 😀 1 2 Yorumla Minimicki 11 ay Ayyyy ben de olsam ben de alırım kız 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Biz kızlar dayanamayiz ahahaha Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 11 ay Bu tek bende var sanıyordum 😃 2 1 Yorumla Minimicki 11 ay Ohh canımıza değsin 😂 Yorumla
ladycurio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% 11 ay Asla hatta içeriğini okur araştırır kafama yatarsa öyle alırım.. 0 0 Yorumla
melisa_aksu Takip Et Xper 2 Yaş: 20 11 ay Evet alırım ama genellikle pişman olurum dış görünüşe aldanmamak gerek 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Almam dkd 1 49 Yorumla Minimicki 11 ay Ben alırım sana komsum jzkzkxkx Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay scvd al ne alcan :d Yorumla Minimicki 11 ay Ne begenirsen odldlşd Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay wfrg protein tozu al. d Yorumla Minimicki 11 ay Hangi marka ldldlf hardline güzeldi mxlalsöc Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay hardline sevmiyorum :d Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay proteinocean olabikir. d ha zenginsen weider daha iyi olur :d Yorumla Minimicki 11 ay Gönlüm zengin skslslv Yorumla Minimicki 11 ay Weider de biliyorum Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay rfeg teşekkür ederim o halde :D Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay weider iyidir severim Yorumla Minimicki 11 ay İğne falan kullanmada toz kullan Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay yok be iğne kullanamda erkekliğim mi gitsin :d Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay ölseler kullanmam Yorumla Minimicki 11 ay Hıhh akıllı sporcu kdlsl ben de 40 kiloyla dolasıyorum lalsjfjdlajs Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay aldıralım kilo :D Yorumla Minimicki 11 ay Alamıyorum reis ya kurudum kaldım Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay Gainer kullan Yorumla Minimicki 11 ay Karbonhidrat tozu muuu ama spor yapmıyorum Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay Evet spora yazıl işte spor yaparsan kilo alırsın Yorumla Minimicki 11 ay Keske ya rahatszıklarım o kadar cok kiii Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay İşte normal spora yazıl Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay Kilo alırsın Yorumla Minimicki 11 ay Ama rahatsızım boyum fıtığı menisküs yırtığı var 😢 Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay İşte bir doktora danışıp gir Yorumla Minimicki 11 ay İzin vermedi doktorum Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay O zaman yapma Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay Doktora danış kilo almanın yollarını söyler k Yorumla Minimicki 11 ay Beni kovdu sjdkkdfl herkes zayıflamaya calısıyo sen tutturmussun kilo alayım diye dlslslsllff Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay Kafayı yemiş o doktor Yorumla Minimicki 11 ay Böyle incecik kalem gibisin dedi alanında da en iyi yani Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay Djdj o zaman dert etme Yorumla Minimicki 11 ay Napalım komsu bizde böyle clsllslv ne güzel damarların var ne kan alınırnhe Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay Djdjf ahaha öyle komşu kalın damarlıyız djfj Yorumla Minimicki 11 ay Cok sanslısın cok estetik duruyo masallah diyelim Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay Spor emek verince böyle oluyor Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay 😅 Yorumla Minimicki 11 ay Değmis yani abartılı ya da az durmuyo kasların kıskandım komsum ya cklalzkclslalc Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay Djdjf az verim sana Yorumla Minimicki 11 ay Ver ya az biseyler bu gariban sevinsin sksldllakdkf Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay Dkfkf al neresinden istşyosj fjfj Yorumla Minimicki 11 ay Gögüs kol ahahah o sırada benim kürdan kolların ortama girisi jzlakxkslskc Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay Djdjf al tamam djfj Yorumla Minimicki 11 ay Adamım yaaaa ckkskdk sana yakısıyo güle güle kullan Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay Kdjdf sağol 🤣😂kullancam Yorumla Minimicki 11 ay Ohhh bosuna yaptın kxlsldlc Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay Niye djjd Yorumla Minimicki 11 ay Bosuna mı yaptın diycektim mzmxkck Yorumla AskeriiMühendissss 11 ay Hee djjd Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 100% 11 ay Almamaya calisirim genelde içi kötü çıkar 0 0 Yorumla
Eliff009 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Yoo değil 0 1 Yorumla Minimicki 11 ay Ben sevdim Yorumla
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Ne alaka 0 1 Yorumla Minimicki 11 ay Ne ne alaka Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Bebde alırım ama yaptığımız doğrumu 😅😅😅 0 2 Yorumla Minimicki 11 ay Niye ki gayet normal 😂 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ya ben genelde öyle aliyom Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geçende parfüm aldım sırf kalpli diye kırmızı kalpli şekli birde kelebek kapaklı var sırf bakıp alıyorum ahaha 😀
Ayyyy ben de olsam ben de alırım kız 😂😂
Biz kızlar dayanamayiz ahahaha
Bu tek bende var sanıyordum 😃
Ohh canımıza değsin 😂
Asla hatta içeriğini okur araştırır kafama yatarsa öyle alırım..
Bazen evet alırım
Hahah yapıyorum öyle şeyler
Evet alırım ama genellikle pişman olurum dış görünüşe aldanmamak gerek
Almam dkd
Ben alırım sana komsum jzkzkxkx
scvd al ne alcan :d
Ne begenirsen odldlşd
wfrg protein tozu al. d
Hangi marka ldldlf hardline güzeldi mxlalsöc
hardline sevmiyorum :d
proteinocean olabikir. d
ha zenginsen weider daha iyi olur :d
Gönlüm zengin skslslv
Weider de biliyorum
rfeg teşekkür ederim o halde :D
weider iyidir severim
İğne falan kullanmada toz kullan
yok be iğne kullanamda erkekliğim mi gitsin :d
ölseler kullanmam
Hıhh akıllı sporcu kdlsl ben de 40 kiloyla dolasıyorum lalsjfjdlajs
aldıralım kilo :D
Alamıyorum reis ya kurudum kaldım
Gainer kullan
Karbonhidrat tozu muuu ama spor yapmıyorum
Evet spora yazıl işte spor yaparsan kilo alırsın
Keske ya rahatszıklarım o kadar cok kiii
İşte normal spora yazıl
Kilo alırsın
Ama rahatsızım boyum fıtığı menisküs yırtığı var 😢
İşte bir doktora danışıp gir
İzin vermedi doktorum
O zaman yapma
Doktora danış kilo almanın yollarını söyler k
Beni kovdu sjdkkdfl herkes zayıflamaya calısıyo sen tutturmussun kilo alayım diye dlslslsllff
Kafayı yemiş o doktor
Böyle incecik kalem gibisin dedi alanında da en iyi yani
Djdj o zaman dert etme
Napalım komsu bizde böyle clsllslv ne güzel damarların var ne kan alınırnhe
Djdjf ahaha öyle komşu kalın damarlıyız djfj
Cok sanslısın cok estetik duruyo masallah diyelim
Spor emek verince böyle oluyor
😅
Değmis yani abartılı ya da az durmuyo kasların kıskandım komsum ya cklalzkclslalc
Djdjf az verim sana
Ver ya az biseyler bu gariban sevinsin sksldllakdkf
Dkfkf al neresinden istşyosj fjfj
Gögüs kol ahahah o sırada benim kürdan kolların ortama girisi jzlakxkslskc
Djdjf al tamam djfj
Adamım yaaaa ckkskdk sana yakısıyo güle güle kullan
Kdjdf sağol 🤣😂kullancam
Ohhh bosuna yaptın kxlsldlc
Niye djjd
Bosuna mı yaptın diycektim mzmxkck
Hee djjd
Almamaya calisirim genelde içi kötü çıkar