Arkadaşınız ya da sevgiliniz size bir hediye alsa altta kalmamak için siz de hemen bir şey alır mısınız?

Altta kalmamak değilde nezaketen alırım. Sonuçta beni değerli bulup bana hediye almış. Bende o kişiye hediyelik bir şeyler alıp mutlaka vermeye çalışırım. Düşünceli davranışına karşılık bende onun gibi yapmam gerektiğini düşünüyorum. Bence olması gerekende böyle olmalı. 🙏
Görüş
6Görüş
Maalesef yapıyorum bunu :( Hediye almak benim için bir stres durumuna dönüyor sırf bu yüzden.
Selamlarrr :) Hemen üzerine olmaz, yanlış anlaşılır. Ama bir süre sonra alınır tabii ki. Altta kalmak hoş olmaz. Sanki ona borçluymuş gibi, ayrıca onun aldığı ürünle maddi olarak yakın değere sahip bir ürün alırım. Tabii ne olduğu da önemli..
Hayır.
Genelde unuturum.
Aklıma gelince de fazlasıyla alırım ama unuturum ne yazık ki….
Almasınlar bu yüzden kim ne almış uğraşmak istemiyorum.
Altta kalmamak için değil ama bana bir incelik yapmış sonuçta. Ben de aynı inceliği göstererek kendisine hediye alırdım.
Hemen demeyelim de ilk fırsatta alırım illa doğum günü vs beklemem en güzel hediyeyi bulduğumu düşündüğüm an alırım 😊
Ömrüm boyunca hiç kimse bana bir hediye almadı O yüzden bilmiyorum
Hemen almam. Hediyeyi karşılık olarak düşünmem. İçimden geliyorsa alırım.
Altta kalmak demeyelim , beni sevindirdiği için bende onu sevindiririm
Ne çıkarcı ilişkiler..
Buna çıkar değil , karşılık denir
O zaman karşılıksız sevemezsin
Kim karşılıksız sevebilir
Alttta kalmamak duygusu değil ama sonrasında ben de bi hediye ile mutlu etmek isterim tabii.
Öyle bir huyum yok ya
İçimden gelirse alırım karşılık için değil.
Eskiden evetti. Şimdi ise nezakete karşı bir kabalık olduğu kanaatindeyim. Kendinizi lütfen yapılan jestlerle değer gorun
Yani kendinizi jest hakeden biri olarak görün kucumsemeyin
Altda kalmamak için değilde nezaketen alırım
Almam özel gün değilse
Hemen almama ama alınca kaliteli şeyler alırım
Hayır okadar ince değilim
hayır almam sevmediğim biriyse 💭💫🌺👼
Bır dahakı bulusmada mutlaka alırım..
mecburmuşum gibi hissediyorum, alıyorum genelde
Bana hediye alan hiç olmadı
Hayır içimden geldiği zaman alırım.
En İyi Görüş