Yepyeni bir alışveriş gününden selamlar🥳🛍️ Ben yine duramadım biriktirmem gereken paramla birazcık alışveriş yaptım😅 Ama tabi tek başıma yapamıyorum sağolsun @Asipizzaolalım kuşum yardımıma koştu yine😘Ufak bir istişare sonucu karar verdim ve aldımmm🥳
Siz de alışverişi tek yapmakta zorlanıyor musunuz?
Alışveriş yaparken arkadaşlarınıza danışıyor musunuz?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 461 cevap paylaştı.
Ya zevklerimiz arkadaşlarımla uyuşmuyor ki 🤦♀️ benim beğendiğim şeyleri onlar beğenmiyor onların beğendiklerini de ben beğenmiyorum. Sorunca heves bırakmıyorlar sırf almıyım diye hep kötü şeyler söylüyorlar vazgeçiyim diye 🤣🤦♀️ kendi bildiğimi okuyup alıyorum ya da daha sonra tek gidip alıyorum 🤭🤷♀️ Arkadaşlarım sorunca ben fikrimi söylüyorum beğendim begenmedim ya da şu kısmı hoş olmadı tarzında yine de sen bilirsin diyorum çok dahil olmuyorum ama onlar benim kendi bildiğimi okuyacağımı bildikleri için özellikle heves bırakmamak için ellerinden geleni yapıyorlar 😅😅
Her aldığım şeyde olmasa da tabii ki bazen arkadaşlarımın tavsiyelerini de alıyorum kararsız kaldığım durumlarda ama erkekler kadınlar kadar danışmıyor bence arkadaşlarına. Orta düzey diyebilirim kendim için.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 338 cevap paylaştı.
Pek danışmıyorum çünkü konu moda ve alışveriş olduğunda herkesin estetik zevki farklı oluyor. Gerçekten beğendiğim bir parçaya yorum beklemiyorum, direkt satın alıyorum diyebilirim.
Ne gerek var ya ben kendı zevkime göre giyinirim mesela yengem ne almak istesem güzel degıl başka marka ya da kendı onerdığini almamı ıstıyo bu son zamanlar da sınır olmaya başladım. Mesela x tatlısı yapacam aman boş ver güzel degıl o tatlı ATM dıyo saç srkıllendırıcı ve kurutucu alcaktım anneme gösterdim o da ordan dıyo bende benzerını kullanmıştım alma güzel degıl vs artık sinir bozucu olmaya başladı bana özel olmasa da bu durum o nedenle ben ne ıstetsrm o olur ben para verıyorum ben kullanıyorum bu konularda fikir almayı sevmem hatta hıc sevmem ben ne istersrm yaparım
Bugün kendimi ödüllendirmek için alışveriş yaptım. Ben hiç kimsenin fikrini almam ve önemsemem beğenmişsem bir şeyi alırım, hatta aldığım bir ürünün mutlaka başka bir rengini de alırım. Sanırım biraz abarttim ve kartımın limitini doldurmuş olabilirim. O Vakko çantadan iki tane almasaydım iyiydi ama pişmanda değilim yaaa🙈 Çok güzel şeyler aldım kendime 😊😁😝 Eşime ve çocuklara da bir şeyler almayı ihmal etmedim tabii ki...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aman ne danışacağım. Kadın milleti kıskanç oluyor. Biri siyah biri beyaz 2 şey olsa elinde hangisi yakıştı desen sana yakışmayanı seçer bu der. Kendi başımı alırım çıkarım alışverişe. Kimsenin düşüncesine ihtiyacım yok. Bir kere çıkmıştım alışverişe bir kadın arkadaşla. Bir ürün beğendik ikimiz de. Ama son kalmış. O parası yetmedi alamadı ben aldım. Nazarı değdi sanırım. Aynı gün giymeye çalışırken cart diye yırtıldı. Gerek yok yani
Erkek gıyım konusunda uzman bır arkadaşım var ozellıkle fıt ve spor yapanlar ıcın lıkralı kıyafetlere tasarımlara çok hakım.. onun dışında danışıp fıkır aldığım kımse yok