indirimlere asla inanmıyorum normalde 100 tl olan ürün 150 tl den 120 tl ye düşmüş her ürün böyle bizim millette çıldırıyor indirime girdi diye ne çok parası varmış milletin.
Kesinlikle inanmıyorum tvlere verilen bunca reklam var reklam bedava olmadığına göre bunların da indirim yapacağını hiç sanmıyorum yani o reklamın parasıda illaki bizden çıkıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
indirimlere asla inanmıyorum normalde 100 tl olan ürün 150 tl den 120 tl ye düşmüş her ürün böyle bizim millette çıldırıyor indirime girdi diye ne çok parası varmış milletin.
İlk önce ürünlerin fiyatını iyice arttırıyorlar sonra biraz düşürüyorlar diyorlar ki indirim yaptık bizim cebimizden bize indirim yapıyorlar
İnanmak veya kanmak… Emin değilim ancak beni alışverişe teşvik etmekte başarılı oldukları kesin.
Hayir zaten indirimli fiyat dediği ürününün kendi fiyati yani pazarlama böyledir
Kesinlikle inanmıyorum tvlere verilen bunca reklam var reklam bedava olmadığına göre bunların da indirim yapacağını hiç sanmıyorum yani o reklamın parasıda illaki bizden çıkıyor
hayır inanmıyorum🌺💫💭👼
İndirime bile param yetmiyor
Cimriden bakıp gerçekten indiyse alıyorum :D
Inanmiyorum vallah
Bazı şeyler iniyo 3-5lira o kadar
Hayır
Tabii ki hayır
Türkiye'de hayır.
Aslaaa
İnanmıyorum