Evet bir ümit bekliyorum
Hayır bu fiyatları da ararsak hiç şaşmam
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aksine git gide yükseliyor.. Benim inancım kalmadı. Abi çok mu zor yaptırım uygulamak. Sadece gıda da değil bugün gittim yazlık bir kapişon bakayım dedim LCW de bile 433 TL fiyatı. Abi Lumberjack, Hummel marka olduğu halde 350 TL. Bu artışlar giyim sektörünü de çok yansıdı.
Birileri çok fena parayı vuruyor. Stok ürünleri 100 TL ye aldığını 500 TL ye satıyor oh ne güzel..
Aynen öyle, çok güzel açıklamışsın bu şekilde kimsede alım gücü olamaz kalmadı zaten. Peki milletin alım gücünün bu kadar düştüğünü ve alamayacaklarını bile bile zam yapmak ne kadar mantıklı? Şu anda insanlar sadece gıda ve faturalara odaklı yaşıyorlar kolay kolay kimse giyim, tatil ve elektronik gibi şeylere para harcamıyor. Yani zamlarında bir noktadan sonra geri gelmesi gerek çünkü firmalar ayakta kalamayacak...
Vallahi olan millete oluyor.. Bence firmalar her türlü kar ediyorlar.. Eğer bu zamları yapmaz isek, ayakta kalamayacağız da bahaneleri.
Ama bu zamlar sonları olacak alım gücü kalmadı zaten insanlarda satılamayan malın ya da ürünün fiyatı düşer...
Kardeşim bu marketciler, haller onu çöpe atar, yine de fiyat düşmez.
Valla çöpe atılan paraları olur nereye kadar çöpe atacaklar...
Kardeşim bunlar kansız, vatan haini bak bugün ziraat odası başkanı 1 liranın altında aldıkları kabağı 23.95 e satıyor diyor.. Gerisini sen düşün.
Aynen öyle kardeşim halkın kanını emen vampir bunlar, serbest fiyat ekonomisine ikinci bir emre kadar son verilmeli! Ekonomi rayına girene kadar fiyatları devlet belirlemeli...
Aynen öyle.
ben zannetmiyorum çünkü üretim gerçekten çok vasat birde avrupanın ihracat 1. cisi türkiye imiş bunu bana yansıtmadıkdan sonra dünyada 1. ci olsan neye yararki ekonomi bu seviyelerde iken neyleyim ihracat şampiyonluğunu her şey hayali
ekonomi dahimiz reisimiz 20 yilda anca batirdı guzel ulkeyi hic duzelmesine izin verir mi :))
o gidince refahi huzuru konusuruz :)
simdilik hangi kazıgı ne kadar sokuyor vatandasina onu konusalim.
Maalesef piyasada denetimin d si bile yok toz şeker rafları boş daha önce ayçiçek yağlarında olduğu gibi...
denetim ne icin yapılacak ki kardesim :) butun seker pancarı fabrikalarini satmisiz mazota hergun rekor zam geliyor :)
yani uretici nakliyeci tedarikci satici bundan para kazanicak :)))
o rafa kac paraya gelicek zaten denetim masallari savsata :)
kaldir akaryakittan vergiyi bak o raflar nasil uygun fiyata dolup tasiyor hos artik fabrikalarda ozel :)
Aynen kaldırsınlar yakıttan, tüpten tüm vergileri bir çok insan evine tüp alamıyor bir ev tüpü 300 TL olmuş...
maalesef ezilen zor gecinen vatandaslar
küresel krizin içine düştük şanslıyız çnkü reis var başımızda sağlam yöneticiler olduğu sürece asla batmayız sıkın kemerlerinizi starbucks a gitmeyiverin
Cevap
14Cevap
Ben Türkiye'de fiyatı artıp daha sonra inen hiçbir şey görmedim.
Aynen bende valla...
Heryerdeee maalesef zamlar ucuyorrr ama zor bnce dusmesi, ama guya ukrayna savasi yuzunden fiyatlar ucuyormus mus mus
Aynen ya bir gün önce 31.25 TL olan bir ürün ertesi gün 37.25 TL olmuş ne oldu bir günde? Bunun gibi bir çok ürün var halkın alım gücü iyice bittiğinde bunları alacak kişi bulamayınca ne olacak? Kime satacaklar bunları?
Her yerde fırsatçılık var ya...
Türkyiedekiler fartan iyatlari sadece Türkiye'ye ve Hükümete bagliyor, Avrupada durumlar farkli degil, hatta daha kötü, almanyada son 2 haftadir Yemeklik yag yok, bukunursa en adi yagin litresi 5€ civarinda, yani 80TL.
Fiytalr artacak, durunmlar dahada kötü olacak, eger ukrayna savasi bitmezse 3. dünxa savasi yolda, ozaman hersey dahada kötü olacak.
Faiz artışı yapılmıyor dolar düşmüyor
Zaten dünyada ciddi enflasyon var
O yüzden fiyatların düşeceğini zannetmiyorum
Kesinlikle bende aynı şekilde düşünüyorum...
Düşeceği inancını bile bırakmadılar insanlarda. Ülkenin son 1 yılda alım gücü 5 kat zayıfladı. Temennimiz düşmesi yönünde ama inancın var mı dersen, hayır
Secime kadar artmaya devam edecek secimden sonra da kismen bu fiyatlar devam eder zamanla duser malum ulkede hic bir sey yok sifirdan ulke yaratmak uzun bir zaman alacak
2022 yazında domatesi 30 liraya yiyoruz buyüyor Türkiyem
Bu ülkede çıkan fiyat geri düşmez ama alım gücünü artırırsalar bilemem oda bu ekonomiyle zor görünüyor...
hayır inanmıyorum sadece marol 20 lira bulunduğum şehre marol başı sadece nakilye 4 lira adam tarla sürecek mazot litresi 23 lira nasıl düşecek
REİS ''Vatandaşlarımızın alım gücünü eski halinden yüksek hale getireceğiz'' dedi. ERDOĞAN dediklerini gerçekleştiren bir LİDERdir. Bu konuda da en güvenilir kişi gene O'dur.
elbette hayır düşmeyecek.
Hayır asla düşmez giren girdi
Cnmm godumuze girecek daha ii bunlar
Daha da yükseleceğine inancım sonsuz.
yabancılar gitmeden asla
Hayır inanmıyorum alışıcaz gibi maalesef
artık zenginler bila fakir oldu nokta
Düştüğünü rüyamızda görürüz artık geçti o iş
Hayır düşmeyecek artmaya devam edecek maalesef.
Düşeceğini sanmıyorum.
İnanmıyorum
İnanmıyorum.
yaza doğru evet..
Yemem
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?