Öncelikle ne borç ödemek, ne araba, ne de başka bir şey. Hatta evi alacağım yeri de özenle seçerdim.
Mesela büyük bir arsa içerisinde yapılmış müstakil bir ev olabilirdi diye düşünüyorum.
Nedenine gelirsek neden; Bence bugünkü ekonomik koşullarda bir insanın başını sokabileceği kendine ait bir evi varsa ondan daha huzurlu zengin bir insan yoktur diye düşünüyorum. Düşünsenize aç da kalsan, tok da kalsan kendi evin. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Yani her şeyden öte gelecek kirayı hesaplamak durumunda değilsin.
Ev seçme konusunda da aidatlar ve saçma sapan çıkabilecek olumsuz muhabbetleri hiç yaşamamak adına bağımsız kalabileceğim bir konumda olsun isterdim.
Abi banka kurmaya yeter mi bu? Ya da banka kuracak ortakları bulacağımız ortamlara girmemize yeter mi? Banka kuracam yani. En temiz yasal hırsızlık. Ne çip krizi olur ne bişey dolar çıkmış girmiş TL çıkmış girmiş farketmez her türlü kazanıyor
Hep, bi barınak açıcam çok param olursa diyorum, muhtemelen onu yaparım.. dışardaki kediler köpekler aç ve soğukta yaşayamıyorlar, yavrular bilhassa.. bilmiyorum onların rahatını sağlarım ilk önce, sonra kalanla kendime güzel bir ev alırım...
Ya niye bişeyler alayım ki :) yatırır faize faiziyle o anda ne yapmak istersem onu yaparım. İster Floransa ister Ibiza isterse Alaska bişeyler alıp değeri düşüp zarar etsin hoş ev araba fiyatları katladı ama pandemik geçici etkiler olabilir ytd
Bir ev, bir de arabam olsa, geri kalan hiçbir şeyi gözüm görmez. İnsan çalışıp yaşar ama bu devirde çalışıp, ev, araba almak, biraz hayal gibi… Tıpkı piyango gibi… Sadece umut…
Bizim her şeyimiz var kuruşuna dokunmdan dunyadaki ac susuz cocuklar yardim edecem afrikata su kuyusu actrmya gittik ordaki ac suya muhtac cocukları gordum şok oldum
Öncelikle ülkeyi terk ederdim direkt, sonra ağaç dikerdim, hayvanlara yardım ederdim, yoksullara, garibanlara, yetimlere evlerine hediye gönderirdim mesaja bol bol dua edin hakkım helaldir yazardım :)
Bi şirket alırdım ve iyice her yerini kurardım çünkü o para eninde sonunda biticek ve knu 2 ye 3e katlamak için böyle bişi yapardım oradan gine many gelirdi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Lamborghini Aventador 😂 Sonrası yatırım için düşünülürdü.