Misal arkadaşım benim için Tema aracılığı ile 5 fidan diktirmişti. Bu benim çok hoşuma gitmişti. Böyle bir olay sizin de hoşunuza gider mi?

İkisinin yeri ayrı bence. Ben toplumsal değil de kişisel hediyeleri almayı ve vermeyi daha çok tercih ederim. Sadece o şahısa fayda sağlayabilecek bir şey olmalı yani hediye benim gözümde.
kesinlikle geçer..
babam benim her şeyim var bu sene bir şey almayın dedi..
gittim onun adına löseve bağışta bulundum, belge gönderdiler, ona götürdüm..
63 yaşında adamı mutluluktan ağlattım :)
hediye sizin kullanimiza açılan şeye denir bu jest incelik olarak düşünülmüş mukemmel bir tavır sonuçta hediye sadece size ozelken doğaya sunulan bir armağan nesilden nesile gelisecektir
Cevap
3Cevap
Merhaba 👋🌹
Hediyedir demeyelim de küçük bir jesttir diyelim. Ben de daha önce yaptım. Bana da yapıldı. Hoş. Zarif bir jest. Yapılabilir.
Asiri guzel bir hediye olur. Yani evet hediye yerine gecer. Barinaklara mama bagisi yapsa birisi benim adima veya sende oldugu gibi agac diktirse cok hosuma gider. 🌸
Evet. Benim de kardeşlerim doğum günümde Lösev'e bağış yapmıştı benim adıma. Normal bir hediyeden çok daha mutlu olmuştum.
Merhaba,
Çok hoş asil bir davranış tâbi ki hoşuma gider.. Hediye yerine geçer mi emin değilim, ama olağanüstü bir davranış 😊🍀
Bir arkadaşımın bebeği olunca ben de yapmıştım. bence hoş bir seçenek hediye olarak
Su kuyusu açtırmak hayalim var. Biri yaparsa adıma minnettar kalırım. Geçer evet🌸♥️
Neden geçmesin bence çok anlamlı hediye💫🙃
Gayet güzel bir hediye olur.
Hoşuma gider ama hediyede alınsın. 😅
Evet seninki gibi bir olay hoş olurdu
Hayır gecmez
Geçer
Evet hoşuma gider
Bence geçe bilir bakıyor neye baöış yapıyosun
Çok hoşuma gider.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?